Saunailta Rokualla

Sauna on rentoutumisen ja hyvänolon paikka, jonka kruunaa hyvä ruoka ja juoma. Saunaillassa saunotaan, nautitaan kylpylän poreista ja välillä vilvoitellaan terassilla tai pulahdetaan Ahveroisen lampeen – yleensä pitkän kaavan mukaisesti ilman kiirettä. Kysy lisää saunoistamme, niiden vuokraamisesta ja erilaisista mahdollisuuksista viettää saunailtaa!

Kammi-saunatila

Viihtyisässä Kammissa kokoukset, illanvietot ja muut kokoontumiset järjestyvät sujuvasti tunnelmallisissa puitteissa.

Hyvää oloa tarjoaa Kammin tilava sähkölämmitteinen sauna ja tunnelmallinen saunatila. Kammin vuokranneilla on mahdollisuus käyttää kylpylähotellin allasosastoa, saunoa Kammin yhteissaunassa tai kylpylän miesten ja naisten saunoissa sekä nauttia pientä iltapalaa saunan jälkeen. Kesällä on mahdollisuus pulahtaa Ahveroiseen suoraan saunasta. Kammissa on A-oikeudet.

Tilaa on noin 20 henkilölle.

Kysy lisää

Mänty-kabinetti

Mänty-kabinetissa vietät pienen porukan ylellisen saunaillan.

Kabinetti sijaitsee aivan allasosaston läheisyydessä ja saunasta pääsee helposti pulahtamaan kylpylän vesiin. Keittiöstämme voit tilata pientä iltapalaa ja juomaa illanvieton lomaan. Tunnelmallinen tila ja upea 10 hengen sauna odottavat vieraitaan tarjoten ripauksen tyyliä ja tunnelmaa. Tila tarjoaa myös mahtavan ympäristön illan viimeiselle kokoukselle.

Tilaa on max. 10 henkilölle.

Kysy lisää

Savusauna

Rokuan Lomahuviloiden TähtiSavun lempeät löylyt riittävät monellekin saunojalle, kun savusaunan kiukaassa on 800 kiloa kiviä.  Ympäröivän Rokua Geopark -alueen kauniista maisemista ja raikkaasta ulkoilmasta pääsee nauttimaan terassin 12 hengen kylpypaljussa.

Upean ulkonäkönsä ja erinomaisten löylyjensä lisäksi savusauna on ekologinen. Käyttövesi lämmitetään maalämmöllä ja saunan lämmittämiseen tarvittavat polttopuut hankitaan lähialueen maatiloilta. Käyttövesi tulee omasta kaivosta.

Savusauna lämmitetään ja laitetaan kylpyvalmiiksi ennen saapumistanne. Saunatuvan varusteluna on jääkaappi, mikro, veden- ja kahvinkeitin sekä kahviastiasto 20 henkilölle. Sauna sijaitsee Rokuan Lomahuviloilla, noin 300 metrin päässä Rokua Health & Spa -kylpylähotellista.

Tilaa noin 20 saunojalle.

Kysy lisää