Kuntoremontit

Järjestämme kuntoremontteja sekä työpaikkakohtaisesti että yksittäisille työntekijöille. Yksittäisten työntekijöiden kohdalla osallistujia voidaan koota eri työpaikoista 10–20 henkilön ryhmiksi yhteistyössä työterveyshuoltojen kanssa.

Kuntoremontit ovat ennaltaehkäisevää, työkykyä ylläpitävää toimintaa. Ne on suunnattu työikäisille ja työkykyisille henkilöille. Remonttien tavoitteena on aktivoida osallistujia oman terveytensä vaalimiseen. Kuntoremontit rakennetaan teemoittain vastaamaan eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten tarpeisiin. Sisällöt tarkennetaan yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa vastaamaan kurssilaisten tarpeita.

Kaikissa kuntoremonteissa laaditaan henkilökohtainen liikkumisen viikko-ohjelma.

Viiden vuorokauden kuntoremontit

Peruskuntoremontti

Kaikki kunnossa? Peruskuntoremontti tarjoaa osallistujille mahdollisuuden testata kuntonsa, oppia uusia liikuntamuotoja ja ladata voimavara-akkujaan.

Hyvinvointikuntoremontti

Hyvinvointikuntoremontti antaa mukanaolijoille aikaa pysähtyä tarkastelemaan omaa hyvinvointiaan. Kurssilla tutustutaan omiin kykyihin ja vahvuuksiin sekä asiantuntijan johdolla tarkastellaan omaa henkistä hyvinvointia. Remontin aikana on myös mahdollisuus testata oma kuntonsa ja löytää hyvinvointia edistäviä liikuntamuotoja.

Luontokuntoremontti

Suomalainen, jos kuka, tietää, että luonnossa on voimaa. Luontokuntoremontti vie luonnon helmaan. Se tarjoaa tilaisuuden tarkastella luonnossa ja luonnon avulla omia henkisiä ja fyysisiä voimavaroja. Ohjelma sisältää myös kuntotestaukset.

Hetki minulle -kuntoremontti

Hengähdetään hetkinen. Hetki minulle -kuntoremontissa pysähdytään ja tarkastellaan omia voimavaroja yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Rauhoittumista edistävät monipuoliset toiminnalliset harjoitukset.

Unikuntoremontti

Eikö uni tule? Unikuntoremontti on tarkoitettu kaikille niille, joille ei tule uni. Asiantuntija auttaa palauttamaan unirytmin. Lisäksi tarjolla on virikkeellisiä liikuntamuotoja, jotka tukevat palautumista.

Rankaremontti -kuntoremontti

Erityisesti selkävaivoista kärsiville sekä henkilöille, jotka haluavat ennaltaehkäistä selkävaivoja ja oppia käytännön keinoja tukirangan terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitoon.

Elämä haltuun -kuntoremontti

Metaboliseen oireyhtymään liittyvistä terveysongelmista (ylipaino, aikuisiän diabetes, alentunut toimintakyky) kärsiville henkilöille tarkoitettu kuntoremontti, jossa kannustetaan elämäntapamuutokseen.

Äijä -kuntoremontti

”Äijempi” kuntoremontti, jossa on miehen ”määräaikaistarkastus ja vuosihuolto”. Äijä -kuntoremontti on erityisesti miesten terveysongelmiin kohdentuva ja miesten voimavarojen kehittämiseen keskittyvä remontti.

Esimiesten/yrittäjien -kuntoremontti

Esimiestehtävissä ja yrittäjinä toimiville henkilöille tarkoitettu kuntoremontti, joka antaa eväitä esimiestyöhön ja työhyvinvoinnin edistämiseen omassa työssä. Esimiesten ja yrittäjien kuntoremontti voidaan toteuttaa 2+2+2 päivän rytmityksellä.

Terveystreffit (2 vuorokautta)

Terveystreffit järjestetään noin puolen vuoden kuluttua kuntoremontista. Treffeillä päivitetään ja tarkennetaan kunto-ohjelman sisältöä testien avulla.

 

Jos haluat, että räätälöimme yhteisöllesi oman kuntoremontin, ota yhteyttä myyntipalveluumme (020 7819 200, myynti@rokua.com).

Remonttiin osallistujalla on mahdollisuus saada tietyin edellytyksin Kansaneläkelaitoken kuntoutusrahaa sekä RAY:n kuntoremonttiavustusta.