Liikuntapalvelut hyvinvointisi tueksi

Rokualla pidetään huolta hyvinvoinnista. Tarjoamme liikunnan iloa ja hyvinvointia muun muassa ohjattujen liikuntaryhmien, kuntotestien  sekä ulkoliikuntaryhmien avulla. Ammattitaitoiset ohjaajamme auttavat alkuun liikunnan kanssa tai tekevät halutessanne analyysin ryhmänne hyvinvoinnin tilasta.

Puitteemme tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet myös omatoimiseen harjoitteluun ja erilaisten urheiluseurojen leireille. Kuntosali on kaikkien majoittujien vapaassa käytössä. Rokua Health & Spa Hotel tarjoaa iloa ja terveyttä liikunnasta!

Kuntosali

Rokuan lomallasi käytössäsi on hyvin varustelut kuntosali, jossa on laitteita sekä vasta-alkajille että edistyneille kuntosaliharjoittelijoille.

Kuntosali

Liikuntaryhmät

Meiltä löydät monipuolisia ohjattuja liikuntapalveluita ryhmille. Ryhmähenkeä nostattava joukkuekisa, vaellus, hikitreeni, vesijumppa musiikin tahdissa tai rentoutusharjoitus? Valitse teidän porukallenne sopivin vaihtoehto.

Katso liikuntaryhmät

Kuntotestaus

Testaa kuntotasosi ja liiku viisaammin. Testaustiimimme toteuttamat fyysisen kunnon testauspalvelut ovat kaikkien Rokualla kävijöiden käytössä. Varaa aika ja aloita systemaattinen kunnon kohotus!

Katso kuntotestit

Kuntoremontit

Järjestämme kuntoremontteja sekä työpaikkakohtaisesti että yksittäisille työntekijöille.

Lue lisää