Lasten kanssa lomalla

Infopaketti huoltajille lapsen kanssa kylpylähotellissa vierailuun

Meillä alle 4 vuotias majoittuu vanhempien vieressä nukkuen veloituksetta ja hotellin matkasängyssä pienestä lisämaksusta. Muista ilmoittaa matkasängyn tarpeessa ennen saapumistanne, niin petaamme sen valmiiksi varaamaanne huoneeseen. Pienelle on matkasängyssä valmiina lakanat, peitto, tyyny ja pyyhe.

Kylpylässä vaippaikäisillä on oltava uimavaippa. Muistathan varovaisuuden kylpylässä lasten kanssa liikkuessasi – huolehdi lapsesi turvallisuudesta lasten altaassa ja liukumäessä. Ethän koskaan päästä uimataidotonta lasta yksin allasosastolle.

Myymälässämme on myytävänä leluja, uimavaippoja, sisäsandaaleja ja muita tarvikkeita , jotka ovat mahdollisesti unohtuneet kotiin. Vauvanruokaa ja välipalaa on ostettavissa kahviostamme.

Toivotamme lämpimästi kaikki pienet vierailijat tervetulleiksi!

Unihuone

Unihuone on rauhallinen paikka vauvan hoitoon. Täällä voit pitää huolta vauvasi tarpeista, muun muassa lämmittää maitoa mikrossa ja säilyttää vauvan ruokia jääkaapissa. Tarvittaessa voit oleilla huoneessa vauvasi kanssa myös öisin ja samalla antaa unirauhan muille samassa hotellihuoneessa nukkuville.

Keinutuolissa, unihuoneen rauhassa, pieni lomalainen saa nukahtaa levollisille unille.

Unihuoneen löydät 3. kerroksesta.

Tutustu perhehuoneeseen

Lue lisää