Tilat kaikkiin tapahtumiin

Rokua Health & Spa Hotellista löytyy kokous- ja juhlatiloja kaikenkokoisille ryhmille – jopa 400 ihmisen joukolle!

Kaikki kokoustilat on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Tunnelmallisia tilaisuuksia voit järjestää myös viihtyisissä saunatiloissamme tai rantakodalla, sekä piristää kokouspäivää liikuntapalvelujemme tai hemmotteluhoitojemme avulla. Toteutamme toiveidenne mukaiset tarjoilut onnistuneen kokouksen takaamiseksi.

Lumi Auditorio - presentaatioita ja luentoja

Auditorio Lumi tarjoaa tilat presentaatioille ja luennoille. Tilaan mahtuu 80 henkilöä ja se sijaitsee kahvilan välittömässä läheisyydessä. Tilassa on nykyaikainen ja monipuolinen av-järjestelmä.

Pyydä tarjous

Talvipuutarha - avara ja kaunis kokoustila

Kokousta keskellä kauneinta luontoa! Talvipuutarha on saanut nimensä näyttävästä maisemasta, joka avautuu kokoustilan kolmelle sivulle. Talvisin tykkylumi mäntyjen oksilla luo tilaan ainutlaatuisen tunnelman. Avara ja valoisa tila on muuntautumiskykyinen ja varustettu ajanmukaisella laitteistolla.

Pyydä tarjous

Santeri Sali - suurin kokoustilamme

Santeri Sali on suurin kokous- ja konferenssitilamme, joka muotoutuu moneen. Sali sopii erinomaisesti suurille, yli 100 henkilön kokous- ja konferenssiryhmille sekä koulutustilaisuuksiin.

Luennot ja muun esitysmateriaalin voi tässä tilassa näyttää 2 eri valkokankaalle.

Pyydä tarjous

Ravintolasali

Ravintolamme viihtyisään yläsaliin mahtuu kokoustamaan tai juhlimaan jopa 200 ihmistä. Tilaisuuden luonteesta riippuen ravintolasali voidaan kattaa juhlaan sopivaksi.

Pyydä tarjous

Rantakota - kokous luonnonhelmassa

Kirkasvetisen Ahveroisen rannassa sijaitsevan Rantakodan elämyskokouksissa viihdytään ainutlaatuisessa tunnelmassa ja nautitaan keittiömme kodassa valmistamia herkkuja. Tilaisuus luonnonhelmassa avotulen äärellä saa vieraat nauttimaan kokouksesta ihan uudella tavalla.

Pyydä tarjous

Kokoustilat pienelle ryhmälle

Meiltä löytyy monia viihtyisiä ja nykyaikaisia kokoustiloja, jotka toimivat parhaiten alle 25 henkilön kokoontumisille.

Pyydä tarjous

Rentoa illanviettoa saunatiloissamme

Tutustu saunatiloihimme, joissa kokoukset, illanvietot ja muut kokoontumiset järjestyvät rennoissa merkeissä

Lue lisää