Varaus- ja peruutusehdot

Nämä ovat Rokuan Health & Spa hotellin yleiset varaus- ja peruutusehdot, jotka koskevat yksittäisten henkilöiden tekemiä huonevarauksia, tapahtumavarauksia, lahjakorttiostoja ja Day Spa hoitovarauksia. Tarkista aina varauskanavan ehdot oston tai tapahtumavarauksen yhteydessä.

 

HUONEVARAUKSET

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Rokuan Health & Spa hotellin huonevarauksia.

Varausehdot

Onnistuneesta varauksesta saatte viestin sähköpostiinne, siitä näette teille varatut huoneet, hinnan ja mahdolliset maksusuoritukset. Mikäli et saa varausvahvistusta, otathan välittömästi yhteyttä myyntipalveluumme: myynti@rokua.com.

Hotellihuone tulee vastaanottaa tulopäivänä klo 14.00-18.00, myöhäisemmästä saapumisajasta voi ilmoittaa varauksen yhteydessä tai puhelimitse 020 7819 200. Lähtöpäivänä hotellihuoneen luovutus on klo 12.00 mennessä.

Loma-asunto on käytössä tulopäivänä klo 14:00 alkaen. Loma-asunnon avain on noudettavissa Rokua Health & Spa Hotellin vastaanotosta aukioloaikojen mukaisesti. Myöhäisestä saapumisajasta voi ilmoittaa varauksen yhteydessä tai puhelimitse 020 7819 200. Lähtöpäivänä loma-asunnon siivous ja luovutus on klo 11:00 mennessä.

Muut kuin internet-varauksille suunnatut erityishinnoittelut ja -kampanjat eivät ole voimassa internet-varauksissamme.

Peruutusehdot

Peruutuksista on aina viipymättä ilmoitettava myyntipalveluumme: p. 020 7819 200. Vahvistetun ja maksetun varauksen perumisesta pidätämme aina 30 € toimisto- ja peruutusmaksun.

  • Jos varaus perutaan vähintään 48 tuntia ennen varauksen suunniteltua alkua, maksamanne maksu palautetaan ilmoittamallenne tilille (lukuun ottamatta 30 € toimisto- ja peruutusmaksua).
  • Jos varauksen alkuun on alle 48 tuntia, peritään koko varauksen hinta.

Mikäli varauksen peruutuksen syy on varauksen tekijän tai samassa taloudessa asuvan sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema, palautetaan kaikki saadut suoritukset, lukuun ottamatta 30 € toimisto- ja peruutusmaksua. Pyydettäessä on toimitettava luotettava todistus peruutuksen syystä.

 

TAPAHTUMAVARAUKSET

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat Rokua Health & Spa hotellin järjestämiä yleisiä tapahtumia. Tarkista kuitenkin aina tapahtumakohtaiset peruutusehdot tapahtumatiedoista, sillä varaus- ja peruutusehdot voivat poiketa juhlapyhien tai erityistapahtumien vuoksi.

Peruutusehdot

Vahvistetun ja maksetun tapahtumavarauksen perumisesta pidätämme aina 30€ toimisto- ja peruutusmaksun.

  • Jos varaus perutaan vähintään 48 tuntia ennen tapahtuman suunniteltua alkua, maksamanne maksu palautetaan ilmoittamallenne tilille (lukuun ottamatta 30 € toimisto- ja peruutusmaksua).
  • Jos tapahtuman alkuun on alle 48 tuntia, peritään koko varauksen hinta.

Mikäli tapahtumavarauksen peruutuksen syy on varauksen tekijän tai samassa taloudessa asuvan sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema, palautetaan kaikki saadut suoritukset, lukuun ottamatta 30 € toimisto- ja peruutusmaksua. Pyydettäessä on toimitettava luotettava todistus peruutuksen syystä.

 

LAHJAKORTTIOSTOT

Lahjakorttikaupan hinnat voivat vaihdella suhteessa kampanjahintoihin ja kylpylähotellissa esillä oleviin hintoihin.

Toimitustavat

  • Sähköpostitse, voit tulostaa kortin itse välittömästi
  • Kirjeposti, lähetämme tilauksen sinulle tai haluamallesi vastaanottajalle
  • Osto Rokua Health & Spa Hotel vastaanotosta

Toimitusehdot

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä lähtien, ellei lahjakortissa toisin ilmoiteta.

Toimituskulut

Posti- ja käsittelykulut lisätään tilaukseen toimitustavan mukaan. Sähköpostitse toimitettuun tilaukseen ei lisätä toimituskuluja.

Peruutusehdot

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota kuluttaja on käyttänyt.

Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on jo varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä.

 

DAY SPA HOITOVARAUKSET

Peruutusehdot

Mahdolliset peruutukset, varausten siirrot ja muutokset on ilmoitettava viimeistään 24 tuntia ennen varatun ajan alkua. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista perimme 100% palvelun hinnan.

 

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 7181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

YHTEYDENOTOT JA TIEDUSTELUT

Rokua Health & Spa Hotel
puh. 020 7819 200
myynti@rokua.com
Postiosoite: Rokua Health & Spa Hotel, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

Yhtiö: Rokuan Kuntoutus Oy, Y: 0786611-4