Touhua ja tekemistä lapsille

Tekemistä riittää ympäri vuoden – sisällä ja ulkona! Rokua Geoparkin huikaisevan kauniit maisemat kutsuvat perheen pienimpiä tutkimaan, oppimaan, liikkumaan ja leikkimään.

Kylpylän vedet, monipuolinen leikkihuone ja retkeilyreitit kutsuvat pieniä lomailijoita Rokualle. Kesäisin hotellin vieressä pääsee uimaan Ahveroisen lammen rannalla, talvisin pihalla taas voi viilettää pulkkamäessä tai hiihtää koko perheen kanssa.

Polskimista kylpylän vesissä

Hurjapäille löytyy vesiliukumäki, josta laskee hetkessä lämpimään lastenaltaaseen uimaan. Pienille lapsille on oma kahluuallas vesileluineen vesileikkejä varten. Viereisen altaan vesiputous ilahduttaa isoja ja pieniä vesipetoja.

Katso kylpylän aukioloajat

Retkeilyä Rokuan luonnossa

Koko perhe nauttii luonnosta metsäpoluilla retkeillen, lammen rannalla onkien tai oppaan seurassa alueen luonnonihmeisiin tutustuen. Vuokratkaa kanootti tai SUP-lauta, suunnatkaa kansallispuiston maisemiin tai paistakaa makkarat avolaavulla.

Tutustu aktiviteetteihin

Leikkihuoneessa touhuamista

Kiipeile, roiku ja loiki! Peittele pehmolelut unille tai huristele menemään potkuautoilla. Pelaa lautapelejä koko perheen kesken tai uppoudu lempipiirrettysi pariin.

Tutustu leikkihuoneeseen

Leikkikenttä

Ulkona piha-alueella on pienille lapsille sopiva leikkikenttä, josta löytyvät muun muassa liukumäki, kiipeiluteline, keinut ja hiekkalaatikko.

Kysy hotellin vastaanotosta hiekkaleluja lainaan vaikka hiekkalinnan rakentamista varten!

Pihkan temppurata

Kiipeä Pihkan majaan kuuntelemaan metsän ääniä ja tasapainottele huojuvalla sillalla. Testaa, hyppäätkö yhtä pitkälle kun kettu, orava tai jänö! Kuinkahan pitkälle Pihka hyppäisi?

Tutustu temppurataan

Hiihtämistä Rokuan laduilla

Rokuan ladulle pääset suoraan hotellin nurkalta ja latuja riittää hiihdettäväksi kaiken tasoisille hiihtäjille. Rauhallisella ladulla hotellin lähellä on hyvä perheen pienimpienkin kokea hiihdon ilot!

Katso latukuvaa

Mitä huomioida lasten kanssa lomaillessa?

Lue lisää