Sukujuhlat

Olisiko nyt viimeinkin aika koota yhteen ”ne kauan mielessä olleet ” serkukset ja muut sukulaiset, joiden tapaamisesta on jo kulunut aikaa? Ja tutustua ehkäpä suvun uusiin jäseniin, joita et ole vielä tavannut. Viettäkää aikaa yhteisten muistojen parissa ja päivittäkää kuulumiset, sydämen kyllyydestä nauraen – jotta on taas mitä muistella.

Sukukokous

Rokuan ainutlaatuiset jääkauden muovaamat maisemat tarjoavat täydelliset puitteet ikimuistoisen sukukokouksen viettoon. Hoidamme järjestelyt puolestanne ammattitaidolla, ja annamme teidän nauttia iloisesta jälleennäkemisestä.

Tarjouksen vahvistamisen jälkeen myyntipalvelumme voi hoitaa ilmoittautumisten vastaanottamisen ja yhteydet järjestävään henkilöön sukuseurassa.

Kysy lisää

Syntymäpäivät Rokualla

Järjestä viihdyttävät syntymäpäiväjuhlat Rokuan maisemissa. Iloiset lasten syntymäpäivät, jossa päivään kuuluu synttärikakun jälkeen kylpylän vesissä polskuttelua tai valmiiksi huolella järjestetty merkkipäivän juhlinta alkumaljoineen – sinun näköisesi juhlat!

Upeat puitteet, monipuoliset juhlatilat ja herkullinen juhlamenu takaavat onnistuneen juhlapäivän niin syntymäpäiväsankarille, kuin juhlavieraillekin.

Kysy lisää

Ristiäiset ja nimiäiset

Rokuan rauhallisessa luontoympäristössä vietät unohtumattomat nimiäiset tai ristiäiset perheen uudelle tulokkaalle. Yksityinen kabinetti tai viehättävä juhlatila on oivallinen tapahtumapaikka nimenantojuhlaan. Me hoidamme tarjoilut, ja te voitte keskittyä vain ihastelemaan pieniä varpaita ja vauvan tuoksua sekä juhlistamaan pienen tuoretta nimeä kakkukahveilla.

Meillä voit viettää ristiäisiä ja nimiäisiä pienesti perheen kesken tai suuremmallakin joukolla sukulaisten ja ystävien kanssa.

Kysy lisää

Hääjuhla Rokualla

Ikimuistoinen hääjuhla upean luonnon keskellä

Lue lisää