Tilava perhehuone

Loma sujuu mutkattomasti, kun koko perhe sopii majoittumaan mukavasti tilavassa perhehuoneessamme. Perhehuoneemme ovat saunallisia minisviittejä, joissa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila. Huonessa on neljä vuodepaikkaa, sauna, suihku, TV ja ilmainen Wi-Fi . Lisävuoteella tai matkasängyllä perhehuoneeseen mahtuu useampikin lapsi majoittumaan.

Muista ilmoittaa matkasängyn tarpeesta varauksen yhteydessä tai ennen saapumista. Kylpylähotellin asiakkaana sekä lapset että aikuiset saavat vapaasti käyttää sauna- ja allasosastoamme sekä kuntosalia.

- +
- +
- +

Majoitus parvihuoneessa

Parvihuone soveltuu perheille, joissa on jo isompia lapsia. Kaksitasoisessa parvihuoneissa on oleskelutila alakerrassa ja makuuhuone yläkerrassa sekä kylpyhuone molemmissa kerroksissa. Parvihuoneesta löytyy suihku, TV, ilmainen Wi-Fi, jääkaappi ja muut perusmukavuudet.

Varaa huone

Majoitus loma-asunnossa

Omaa rauhaa kaipaavalle perheelle sopii majoitukseen myös Rokuanrivi loma-asunto, joka on kylpylähotellin vieressä sijaitseva perustasoinen rivitalohuoneisto. Loma-asunnossa on myös keittiö eli oman ruoan kokkaaminen on mahdollista.

Tutustu loma-asuntoon