Ryhmämatka Rokualle

Mielessä ryhmämatka oman porukan kesken? Ehkäpä matkan tavoitteena hiukan yhteistä asiaa, ripaus hyvinvointia ja roppakaupalla iloista mieltä ja yhdessäoloa – tietenkin hyvässä seurassa! Ryhmämatkalla pääsette tekemään asioita yhdessä, kohtaamaan muita ja luomaan uusia matkakokemuksia muisteltavaksi.

Rokua Health & Spa hotellin mukavat majoitustilat, maittava ruoka, viihteelliset tanssit, hemmottelevat hoidot ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet niin sisällä kuin ulkona mahdollistavat virkistävän loman ryhmällenne! Tulette sitten yhdellä tai kahdella linja-autolla – meillä on tilaa isoillekin ryhmille.

Ryhmällenne mieluista ohjelmaa

Varatkaa rantakota käyttöönne ja muistelkaa vanhoja makkaranpaiston tai lettujenpaiston lomassa. Tai laittakaa illalla jalalla koreasti tanssit levytanssien tai elävän musiikkin tahtiin. Sukkatanssitkin järjestyy ryhmällenne hyvän levymusiikin tahdissa. Nauttikaa ystävien tapaamisesta perinteistä bingoa pelaten. Varaa teidän ryhmällenne mieluinen ohjelma ryhmämatkaa ilahduttamaan!

Pyydä tarjous

Liikunnasta iloa koko ryhmälle

Hyvinvointia ja liikuntaa Rokuan maisemissa. Järjestämme monipuolisesti ohjattua liikuntaa sekä sisällä että ulkona. Sopiiko teille ryhmähenkeä nostattava joukkuekisa, vesijumppa musiikin tahdissa tai vaikka rentoutusharjoitus luonnossa?

Katso liikuntaryhmät

Ota yhteyttä myyntipalveluumme

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi, tehdään toiveista totta ja räätälöidään teille yhdessä onnistunut ryhmäloma luonnon keskelle ja kylpylähotellin palveluiden äärelle. Saat meiltä apua ohjelman suunnitteluun, ideointiin ja toteutukseen.

Rokualla pääsette viettämään juuri teidän porukalle sopivan ryhmäloman!

 

Pyydä tarjous