Rentoudu hieronnassa

Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Kokeile myös erilaisia, rentouttavia hierontamuotoja kuten Rokualaista päähieronta, stressiniskahieronta, intialainen hieronta ja acu-hieronta.

Hieronnan jälkeen voit rentoutua rauhassa relax-huoneessamme teetä ja hedelmiä nauttien.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta poistaa lihaskireydet, virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen lihashuolto tekee hyvää fyysisesti ja psyykkisesti.

15 min, ma-pe 32€ ja la-su 37€
25 min, ma-pe 43€ ja la-su 49€
50 min, ma-pe 56€ ja la-su 60€
75 min, ma-pe 79€ ja la-su 85€
90 min, ma-pe 93€ ja la-su 103€ 

Varaa aika

Suosituimmat hieronnat

Puhdista ja rentouta kehoa intialaisella hieronnalla

Intialainen hieronta on rentouttava hoito, jossa käytetään erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoita stimuloimaan verenkiertoa sekä saamaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä ja käytetään toisinaan apuna myös metalleja, kuten pronssista kasamaljaa, rauhoittamaan ja helpottamaan kuona-aineiden poistumista kehosta.

Intialaiset hieronnat

Kaikki hieronnat

Shiatsuhieronta

Shiatsuhoidolla avataan kehon energiaratoja peukalon ja kämmenen painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla. Hoidettaessa voidaan käyttää myös kyynärpäitä, käsivartta, polvea ja kantapäätä. Hoidon tavoitteena on saada energia virtaamaan vapaasti, jolloin keho tasapainottuu ja tulee elinvoimaisemmaksi pystyen itse korjaamaan häiriötiloja.

Shiatsuhoito voidaan tarvittaessa tehdä ohuiden puuvillaisten vaatteiden päältä, kuten väljät housut, pitkähihainen paita ja sukat.

Ennen hoitoa on hyvä olla syömättä 2-3 tuntiin. Minkäänlaisia hajusteita ei saa käyttää hoitoon tullessa. Hoidon esteitä ovat: akuuttivaihessa olevat ihosairaudet, imusolmuketulehdukset tai -syöpä, raskaus tai kuukautiset.

Hinta: ma-su 110€, Kesto: 90 min

Varaa aika

Hinnat voimassa 31.12.2021 saakka. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme 020 7819 200, myynti@rokua.com