Hotellihuoneet

Kylpylähotellistamme on viihtyisiä huoneita joka tarpeeseen.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Palvelujen saavutettavuus ja esteetön kulkeminen on meille tärkeää, ja myös apuvälineitä käyttävien asiakkaiden on helppo majoittua ja liikkua hotellissamme.

Sisäänkirjautuminen klo 14.00 alkaen ja huoneenluovutus lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Voit pyytää erillismaksusta myöhäisempää huoneen luovutusta tai huonetta, johon voi ottaa mukaan lemmikin.

Standard-huone

Viihtyisä standard huone on oiva valinta 1-2 henkilölle. Erilliset vuoteet, lisävuodemahdollisuus. Huoneista löytyy suihku, TV ja ilmainen Wi-Fi. Huoneissa ei ole viilentävää huonekohtaista ilmastointia.

Varaa huone

Superior-huone

Tilava ja uudistettu Superior-huone tarjoaa tilaa ja viihtyisää olemista. Kahdelle hengelle suunnatusta huoneesta löytyy suihku, TV, jääkaappi, ilmainen Wi-Fi . Huoneissa ei ole huonekohtaista viilentävää ilmastointia.

Varaa huone

Perhehuone

Saunallinen perhehuone tilaa kaipaavalle lomailijalle. 2-4 henkilön tilavasta huoneesta löytyy sauna, suihku, TV ja ilmainen Wi-Fi. Sopii erinomaisesti perheille, lisävuodemahdollisuus. Huoneissa ei ole huonekohtaista viilentävää ilmastointia.

Varaa huone

Parvihuone

Kaksitasoisessa parvihuoneissa on oleskelutila alakerrassa ja makuuhuone yläkerrassa sekä kylpyhuone molemmissa kerroksissa. Oleskelutilan seinältä laskettavat sängyt majoittavat huoneeseen jopa neljä henkilöä. Parvihuone soveltuu myös perheille, joissa on jo isompia lapsia. Parvihuoneesta löytyy suihku, TV, ilmainen Wi-Fi . Huoneissa ei ole huonekohtaista viilentävää ilmastointia.

Varaa huone

Sviitti

Luksusta lomaasi! Varaa lomallesi parvekkeellinen sviitti, joista avautuu hulppeat näkymät kirkasvetiselle Ahveroiselle. Sviitissä on oleskelutila, erillinen makuuhuone, kylpyhuone ja mukava oma sauna. Huoneissa ei ole huonekohtaista viilentävää ilmastointia.

Varaa huone
- +
- +
- +

Perheloma Rokualla

Mitä ottaa huomioon lasten kanssa lomaillessa?

Lue lisää