Liikuntaryhmät

Hyvinvointia ja liikuntaa Rokuan maisemissa. Tarjoamme monipuolisia ohjattuja liikuntapalveluja sekä sisällä että ulkona. Ryhmähenkeä nostattava joukkuekisa, hikitreeni, vesijumppa musiikin tahdissa tai rentoutusharjoitus. Valikoimastamme löydät varmasti teille sopivan aktiviteetin kasvattamaan ryhmähenkeään, virkistämään ja liikuttamaan!

Tsemppiä ja liikettä!

Reipasta liikuntaa kehoa vahvistaen ja liikkuvuutta parantaen.

Rokuan Metsätreenissä luonto toimii kuntosalina. Kauniissa kansallispuiston maisemissa tehdään sykkeitä nostattava kehonpainotreeni kiertoharjoitteluna.

Vapailla painoilla ja kehon omaa painoa hyväksi käyttäen tehtävä niska-hartiaseudun verenkiertoa ja rintarangan liikkuvuutta parantava harjoitus. Sopii erityisesti toimistotyöntekijöille.

Monipuolinen ja toiminnallinen koko kehon lihasvoimaa, tasapainoa ja asennonhallintaa kehittävä harjoitus. Kahvakuulaharjoittelu vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia, sillä liikkeiden perustana on vahva keskivartalon tuki.

Keskivartalon lihaksistoa aktivoiva ja kehittävä harjoitus, jossa opetellaan aktivoimaan selkärankaa tukevia lihaksia monipuolisilla harjoituksilla. Harjoitteiden vaativuutta voidaan säätää ryhmän mukaan (helppo/keskivaativa/vaativa). Sopii erinomaisesti selkävaivoista kärsiville sekä henkilöille, jotka haluavat ehkäistä ennalta selkävaivoja ja oppia selän terveyttä ylläpitäviä harjoitteita.

Vesiliikunnan riemua!

Menevää vesitreeniä tai rauhallista vesiliikuntaa musiikin tahdissa – Rokua Geoparkin kuvankauniin luonnon avautuessa suoraan kylpylän ikkunoista. Yhteen vesiliikuntaryhmään max. 20 henkilöä kerralla. Voimme toteuttaa useamman ryhmän peräkkäin, jolloin isompikin ryhmä pääsee nauttimaan vesiliikunnan riemusta.

Haluatko nostaa sykettä ja välillä tehdä rankkojakin lihakuntoliikkeitä vedessä? Tämä tunti on täynnä teemallisia sykkeenkohotuksia ja koko kehoa trimmaavia lihaskuntoliikkeitä.

AquaJogging vesijuoksu tarjoaa uuden liikkumistavan vedessä niille, joille perinteinen uinti ei syystä tai toisesta sovi. Vesivyö kantaa vedessä niin, että liikkua voi pystyasennossa tai perinteisissä uintiasennoissa. Vesijuoksu soveltuu erityisesti alaraajojen nivelkivuista kärsiville, niska- ja selkäkipuja poteville, ylipainoisille, vammaisille, pitkäaikaissairaille, ikääntyneille ja lapsille, avantouimareiden kesäharjoitteluun, monenlaisille kuntoutujille sekä urheilijoille peruskuntoharjoitteluun ja korvaavaan harjoitteluun. Ja energiaa kuluu huimasti!

VesiBoxingissa veden vastus lisää nyrkkeilyiskujen tehoa ja pehmentää liikkeitä turvallisesti. VesiBoxingissa yhdistellään kuntonyrkkeilyn tapaisia iskusarjoja perinteisiin vesijumppaliikkeisiin. Harjoittaa kokonaisvaltaisesti kehoa: hapenottokykyä ja lihasvoimaa sekä koordinaatiota.

Kehonhuoltoa ja rentoutumista

Rauhallista liikuntaa kehoa ja hengitystä kuunnellen.

Rauhallinen, kehoa avaava harjoitus ulkona. Voidaan tarvittaessa toteuttaa myös sisätiloissa.

Rentoutusta mielikuvien, hengityksen ja musiikin avulla. Lempeät ja helpot rentoutusharjoitukset rauhoittavat kehoa ja mieltä. Ohjattu rentoutusharjoitus voi pitää sisällään esimerkiksi jännitä-rentouta -harjoituksia, puherentoutusta ja musiikkirentoutusta.

Tiedustelut ja ajanvaraus myyntipalvelustamme (020 7819 200, myynti@rokua.com).

Liikuntaryhmien hinnat:

ma-pe

alk. 90€ / ryhmä

la-su

alk. 96€ / ryhmä

Ohjatut liikuntaryhmät vain tilausryhmille. Hinnat alkaen, voimassa 31.12.2023 asti.