PHT:n aikuisten hyvinvointikurssit

Saa uutta näkökulmaa hyvinvointiisi ja työkaluja onnistuneeseen elintapamuutokseen

Tule mukaan PHT:n aikuisten hyvinvointikurssille! Kurssin aikana pääset pysähtymään oman hyvinvointisi äärelle. Ammattitaitoisten ohjaajien ja psykologisen lähestymistavan avulla opit tarkastelemaan omaa arkeasi ja käyttäytymistäsi sekä löydät uusia keinoja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja pysyvää elintapamuutosta.

Toteutamme PHT:n aikuisten hyvinvointikursseja Rokuan ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä. Kurssi koostuu kolmesta lähijaksosta: 3 vrk + 2 vrk + 2 vrk. Huomioithan, että osallistujan on oltava mukana kaikilla kolmella lähijaksolla.

Hyvinvointikurssi soveltuu työikäisille aikuisille, jotka kokevat tyytymättömyyttä omaan hyvinvointiinsa, kaipaavat tukea elintapojen muutokseen ja painonhallintaan, kärsivät stressistä ja uupumuksesta tai ovat jo yrittäneet tehdä muutoksia elintapoihin siinä onnistumatta. Sopiiko kurssi sinulle? Tee PHT:n testi.

Jos haku haluamallesi hyvinvointikurssille ei ole vielä auki, laita yhteystietosi sähköpostitse myynti@rokua.com ja ilmoitamme, kun haku Rokua Health & Spa hotelliin aukeaa.

Mitä maksaa?

Osallistujan omavastuuosuus on 35 € / hlö / vrk

Ensimmäinen lähijakso (3 vrk): 105 € / hlö
Toinen lähijakso (2 vrk): 70 € / hlö
Kolmas lähijakso (2 vrk): 70 € / hlö

Sisältäen ohjelman sekä majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla. Mikäli olet tällä hetkellä työttömänä, hinnat ovat 50 % yllä mainituista.

Näin haet:

1. Valitse sopiva kurssi ja täytä sähköinen hakulomake. Huom! Varmista, että pääset varmasti mukaan kaikille kolmelle lähijaksolle.

2. PHT tekee valinnat kurssikohtaisesti terveydellisin, taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Valinnoissa painotetaan tarvetta ja motivaatiota elintapamuutoksiin.

3. Päätös valinnasta lähetetään vain myöntävän päätöksen saaneille viikon kuluessa hakuajan päättymisestä.

4. Maksa omavastuu 10 vrk:n sisällä laskun saapumisesta

Hakuohjeet