Rokua Beat & Rautalanka

AIKA:

pe 25.03. - su 27.02.

Menoa ja vipinää 60- ja 70-luvun hengessä!

Perjantaina menosta vastaa Albert Salminen & The Gallants ja lauantaina vipinää tanssikansaan tuo Ville Liimatainen & Ajomiehet.

Nauti menevästä viikonlopusta kylpylähotellin palveluiden äärellä ja uppoudu tunnelmaan Rokuan ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä.

Albert Salminen & The Gallants

Perjantaina Albert Salminen & The Gallants tarjoaa yleisölle tanssimusiikkia mukavasti rautalangalla ja rock ‘n’ rollilla maustaen.

Kolmella laulajalla ja kivenkovalla komppisektiolla varustettu yhtye tarjoilee raikasta sointia ja rikkaita harmonioita läpi illan. Näillä nuorilla muusikoilla on aitoa intoa twistata itsensä tanssikansan sydämiin.

Ville Liimatainen & Ajomiehet

Lauantaina Ville Liimatainen & Ajomiehet tarjoilee musiikillisen matkan Suomi-iskelmän klassikoiden pariin! Luvassa on koko kansalle tuttuja ikivihreitä kappaleita sekä omaa materiaalia ja käännösbiisejä.

Liimataisen tumma soundi ja ammattimuusikoista koostuvan Ajomiesten yhteenhitsautunut musiikillinen paketti ei jätä Beat & Rautalanka -kansaa kylmäksi. Beatmusiikki, rautalanka ja rock’n’roll on illassa vahvasti läsnä!

B&R Viikonloppu

1 vuorokausi

99€ / hlö

2 vuorokautta

198€ / hlö

1hh lisä

+35€ / vrk

sis. majoitus standard huoneessa puolihoidolla, kylpylän ja kuntosalin käyttö, pääsyliput tapahtumaan.

B&R Pääsylippu

1 päivä

15€ / hlö

2 päivää

25€ / hlö

sis. pääsylippu tapahtumaan.