Kylpylähotelli

Rokua Health & Spa Hotellissa nukut yösi hyvin ja nautit olostasi. Meillä viihtyvät lomanviettäjät, työhyvinvointipäiviä viettävät ja kokousvieraat, niin lapset kuin aikuiset, nuoret ja ikäihmiset.

Kylpylämme lämpimissä vesissä polskiminen ja supisuomalainen sauna virkistävät. Kylpylässä pääset myös nauttimaan Rokua Geoparkin kuvankauniista luonnosta upean näköalan avautuessa suoraan kylpylän ikkunoista suoraan. Tutustu kylpyläämme.

Hotellimme monipuoliset palvelut ja ulko-ovelta avautuva ainutlaatuinen luonto tarjoavat elämyksiä kaikille! Tekemistä riittää ympäri vuoden, sillä Rokuan luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tehdä, harrastaa ja nauttia sekä talvella että kesällä. Rokuanvaara on Vuoden Retkikohde 2018. 

Katso lomatarjoukset ja -paketit ja varaa lomasi upean luonnon keskelle!

Hotellin tiedot

Huoneita yhteensä 136
Saunalliset sviitit 17
Perhehuoneet 12
Kahden hengen huoneet 79
Esteettömät huoneet 27
Kaikissa huoneissa maksuton wlan
Minibar osassa huoneita

Lemmikit sallittu osassa huoneita erillismaksusta, 28e/vierailu/koira

Emme ole leirintäalue, mutta meillä on muutamia matkaparkkipaikkoja, joissa voit majoittua myös asuntoautossasi tai -vaunussasi hintaan 24 € / hlö / vrk (6-14 v. 12 € / lapsi, alle 6 v. veloituksetta). Hinta sisältää pistokepaikan, buffet-aamiaisen ja kylpylän käytön. Kylpylän aukioloajat.

Hinta voimassa 31.12.2019 asti.  Paikkaa ei voi varata etukäteen. Lähin asuntovaunualue, jossa on mm huoltorakennus, löytyy 3 km päästä Rokuanhovilta.