Tarjoukset ja paketit

Rokua Health & Spa kylpylähotelli sijaitsee aivan Rokua Geoparkin sydämessä ja Rokuan kansallispuiston läheisyydessä.

Meillä voit yhdistää rentouttavan loman Spa -palveluineen reippaan liikunnalliseen lomaan lukuisine aktiviteetteineen, omatoimisesti tai ammattitaitoisen oppaan vetämänä - kaikkina vuodenaikoina.

Varaa loma sähköpostitse myynti@rokua.com tai puhelimitse 020 7819 200

Äkkilähtö Rokualle
vain 40€ / hlö / vrk

Ota äkkilähtö Rokualle! Vietä virkistävä ja rentouttava kesäloma ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä – vuoden retkikohteen maisemissa, kylpylähotellin palveluiden äärellä. Äkkilähtö sis. majoituksen standard 2 hh:ssa, aamiaisen, kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön. Voimassa 25.6.-31.7.2018. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Huoneita rajoitetusti. 

Varaa »

Perhelomalle Rokuan kesään!
99€ / perhe (2+2) / vrk

Ulkoilureitit kutsuvat patikoimaan, leikkihuoneessa ja temppuradalla viihtyvät perheen pienimmät, kylpylän lämpimissä vesissä ja poreissa virkistyy koko perhe. Ota nyt äkkilähtö Rokuan kesään ja tutustu vuoden retkikohteeseen! Tarjous sis. majoituksen perhehuoneessa (2 aikuista + 2 alle 14v), aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Voimassa 25.6.-31.7.2018. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Huoneita rajoitetusti. 

 

Joogaleiri luonnon keskellä
199€ / hlö / 2 vrk

Kartuta voimavarojasi Rokuan ainutlaatuisesta luonnosta ja rauhallisesta, kehoa tasapainoittavasta joogasta. Kesäinen joogaleiri sopii aloittelijoille ja jo kokeneille joogaajille. Sis. majoituksen standard 2hh:ssa puolihoidolla, ohjatut joogatunnit, kylpylän ja kuntosalin käytön. Joogaleiri 27.-29.7.2018.

Ilmoittaudu »

Retkiloma Rokualla
99€ / 2 hlö / vrk

Tutustu vuoden retkikohteen maisemiin! Lähde reittipolulle suoraan kylpylähotellin palveluiden ääreltä, liiku Rokuan ainutlaatuisessa luonnossa ja hengitä mäntymetsän puhdasta ilmaa. Retkiloma sis. majoituksen kahdelle standard 2hh:ssa, aamiaisen, alueen reittikartan sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Tarjous voimassa arkisin ma-pe, 31.7.2018 asti

Sieniviikonloppu Rokualla
alk. 95€ / hlö / vrk

Syyskuussa sienestetään porukalla Rokuan kauniissa luonnossa, kun kokenut sieniasiantuntija ohjaa parhaille sieniapajille ja opastaa sienestyksen saloihin. Rantakodalla pidetään sieniruokakurssi ja illalla laitetaan jalalla koreasti Pelle Miljoonan tahtiin. Sis. majoituksen 2hh:ssa, Sienestä-ohjelman, ruokailun noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lipun Pelle Miljoona United keikalle. Sienestä Rokualla 1.-2.9.2018.

Ilmoittaudu »

Muista lahjakortilla!
Kylpyläloma kahdelle minisviitissä 170€

Anna lahjaksi ylellinen kylpyläloma kahdelle! Lahjakortti sis. majoituksen minisviitissä, aamiaisen, buffet-päivällisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei voimassa juhlapyhinä. 

Osta »

Häät Rokualla

Viettäkää ikimuistoinen hääjuhla upean luonnon keskellä. Räätälöimme täydellisen hääpaketin toiveidenne mukaiseksi. 

Pyydä tarjous »

Keisarin päivä
alk. 78€ / hlö

Miehen hemmottelupäivä Day Spassa sisältää klassisen hieronnan (50 min), kylpylän käytön ja aterian noutopöydästä. 

Tilaa »

Keisarinnan päivä
alk. 89€ / hlö

Naisen hemmottelupäivä Day Spassa sisältää Hilla-vartalohoidon, kylpylän käytön ja aterian noutopöydästä.

Tilaa »

Tähtisavu savusauna
alk. 680 € / kerta

Tervetuloa Rokualle aidon savusaunan löylyihin rentoutumaan ryhmän tai perheen kanssa! Hinta sisältää savusaunan ja kylpypaljun lämmitettynä ja kylpyvalmiina, laudeliinat, pyyhkeet, pesuaineet ja loppusiivous. Tilat ovat käytettävissäsi koko illan. Täydennä vierailuasi ja pyydä tarjous esim. tutustumisesta Kansallispuistoon ja vuoden retkikohteeseen 2018, tarjoiluista, tai Rokua Day Spa:n hemmotteluhoidoista.

Lue lisää »

Rokuan Tähti -lomahuvila
alk. 770 € / vrk / 20 hlöä

Tasokkaat majoitustilat 20 henkilölle aivan kylpylähotellin palveluiden vieressä, loistavien hiihto- ja patikointireitistöjen lähellä. 10kpl 2hlö majoitushuoneita, suuri tupakeittiö takkoineen kokoontumisia varten. Lisäksi sauna- ja pesuhuonetilat sekä pukuhuone/oleskelutila kellarissa. Rokua Health & Spa hotellin kylpylä, Day Spa ja ravintolapalvelut kävelymatkan päässä. 

Lue lisää »

Isovanhempien ja lastenlasten hyvinvointiloma
alk. 160€ / vrk

Sis. majoituksen perhehuoneessa, kylpylän vapaan käytön ja aamiaisen 2 isovanhemmalle ja 1–3 alle kouluikäiselle lapselle. Isovanhemmille -15 % alennus Day Spa -hoidoista vierailun aikana. Lapsille yllätyspussi! Voimassa 31.12.2018 asti.

Tilaa »

Kokous yön yli
alk. 96€ / hlö (väh. 10 hlöä)

Kokous yön yli Rokualla sisältää:
• Kokoustila av-välinein
• Majoitus 2 hengen huoneessa
• Aamiainen
• Päivällinen noutopöydästä
• Kahvi ja kahvileivät
• Kuntosalin ja kylpylän käyttö

Voimassa 31.12.2018 asti

Pyydä tarjous »

Lumoudu Rokualla
(pe-su kahdelle alk 500€)

Sisältää majoituksen 2-hengen huoneessa, aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kuntosalin ja sauna- sekä  allasosaston käytön, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), Hot Stone-hieronta molemmille sekä virkistävä yrttiporekylpy yhteisessä ammeessa. Hoidot pe tai la. Voimassa 31.12.2018 asti.

Tilaa »

Rennoksi luonnon helmassa -hoitopaketti

Rentouttava klassinen 50 min hieronta kahdelle yhtäaikaa ja lopuksi ylellinen porekylpy neljälle isossa poreammeessa upealla luontonäkymällä. Hinta ma-pe 195€, la-su 225€. Voimassa 31.12.2018 asti.

Tilaa »

Kuun kuiskaus hoitopaketti

Niskahartiaseudun lihasjännityksiä tehokkaasti lievittävä stressiniskahieronta ja ylellinen yrttikylpy upeassa yksityisessä hoitohuoneessa. Hinta ma-pe 78€/hlö, la-su 89€/hlö Voimassa 31.12.2018 asti.

Tilaa »

Lumous hoitopaketti kahdelle

Rentouttava Hot Stone -hieronta (75min) ja romanttinen yrttiporekylpy kahdelle ylellisen hoitohuoneen sydämenmuotoisessa poreammeessa. Hinta ma-pe 195€/2hlöä, la-su 225€/2hlöä. Voimassa 31.12.2018 asti.

Tilaa »

HILLA hemmotteleva vartalohoito 

Hemmotteleva Hilla-vartalohoito rentouttaa ja rauhoittaa, mutta samalla pehmentää ja ravitsee vartalon ihoa. Hoito sisältää koko vartalon kuorinnan, Hilla selluliittiseerumin halutulle alueelle ja lopuksi hemmottelevan 45min hieronnan. Hinta ma-pe 80€, la-su 92€. Voimassa 31.12.2018 asti.

Tilaa »

Kuutamoinen arkiloma kahdelle 
alk. 450€ / 2 vrk / 2 hlö

Majoitus kahdelle 2-hengen huoneessa puolihoidolla, kylpylän ja kuntosalin käyttö, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), stressiniskahieronta ja yrttikylpy kahdelle. Voimassa su-pe 31.12.2018 asti.

Tilaa »

Yrttien taikaa Rokualla
alk. 280€ / hlö / 2 vrk

Sisältää majoituksen 2-hengen huoneessa puolihoidolla, kuntosalin ja kylpylän käytön, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), Aromahieronnan (45 min) ja Rokuan lämmin henkäys vaahtokylvyn. Voimassa 31.12.2018 asti.

Tilaa »

Kylpyläpäivä

Aikuiset 28€ 
Lapset (6-14 v.) 14€

Sisältää lounaan tai päivällisen sekä kylpyläliput.

 

Hinnat voimassa 31.12.2018 asti. Tarkista aukioloajat puh. 020 7819 200