Näin varmistamme mahdollisimman turvallisen vierailun hotellissamme * päivitetty 11.1.2022 klo 18

Me täällä Rokualla teemme kaikkemme, jotta voit saapua turvallisesti vieraaksemme ja henkilökuntamme voi työskennellä turvallisesti koronapandemiankin aikana. Noudatamme viranomaismääräyksiä,  tehostettua hygieniaa ja mahdollistamme hyvästä käsihygieniasta huolehtimisen kaikille.

Henkilökuntamme käyttää kasvosuojia tai visiirejä ja suosittelemme vahvasti myös kaikkia yli 12 vuotiaita vieraitamme käyttämään kasvosuojia tilanteissa, joissa turvavälit eivät ole mahdollisia.

Flunssaisena, oireisena tai mahdollisen COVID-19 altistumisen saaneena tai alle 14 vrk ulkomaan matkan jälkeen et voi vierailla hotellissamme.

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan, ja ravintolassa on koronapassivaatimus koko aukioloajan, joten valmistaudu näyttämään passi henkilökunnallemme majoittuessasi meille.  Huonepalvelu ei ole käytössä toistaiseksi. Matkaparkki ei ole tällä hetkellä käytössä. Koronapassi vaaditaan toistaiseksi myös tuettujen lomien ja hyvinvointikurssien asiakkailta.

KAHVILA KAARNA:

Tarkistamme koronapassin kahvilan ja ravintolan kaikilta yli 16 vuotiailta asiakkailta 31.1.2022 asti. Eli sekä majoittujilta, että päiväkävijöiltä. Ajalla 28.12.2021-31.1.2022 kahvila Kaarnassa anniskelu päättyy klo 17, muilta osin kahvio on avoinna klo 18 asti. Hotellin myymälässä myynnissä pientä purtavaa. Huonepalvelu ei ole käytössä toistaiseksi.

RUOKARAVINTOLA ROUSKU:

Koronapassitarkistus kaikilta yli 16v – majoittujilta ja päiväkävijöiltä. Ajalla 28.12.2021-31.1.2022 anniskelu eli alkoholin myynti päättyy klo 17, buffetruokailu päättyy  klo 17.30, ravintola sulkee ovensa klo 18 . A´la carte tilaukset klo 16.30 mennessä ja take away klo 18 mennessä.

Huonepalvelu ei ole käytössä toistaiseksi.

KYLPYLÄ ja KUNTOSALI:

Kylpylä ja kuntosali on 9.1.2022 alkaen avoinna kaikille. Rajoitamme asiakasmäärää, joten päiväkävijä, valmistaudu jonottamaan ruuhka-aikoina. Sisään pääsevät kaikki, joilla on esittää koronapassi. Koronapassivaatimus koskee yli 16-vuotiaita.

DAY SPA

Day Span hemmotteluhoidot käytettävissä kaikille, joilla ei ole koronan oireita tai jotka eivät ole karanteenissa tai altistuneita koronalle. Vahva maskisuositus myös asiakkaille.

KUNTOUTUS

Kuntoutus on välttämätöntä ja lakisääteistä toimintaa, emmekä voi STM määräyksen mukaisesti vaatia kuntoutusasiakkailtamme koronapassia. Toki suosittelemme riittävästä rokotesuojauksesta huolehtimista, mikäli ne kuntoutusasiakkaan terveydentila huomioon ottaen ovat mahdollisia, mutta asiakas päättää siitä itse. Oireisena tai koronalle altistuneena ei kuntoutukseenkaan saa tulla.

Tervetuloa Rokualle – lomaillaan ja kohdataan turvallisesti.

Are You travelling to Finland?