Tarjoukset ja paketit

Rokua Health & Spa kylpylähotelli sijaitsee aivan Rokua Geoparkin sydämessä ja Rokuan kansallispuiston läheisyydessä.

Meillä voit yhdistää rentouttavan loman Spa -palveluineen reippaan liikunnalliseen lomaan lukuisine aktiviteetteineen, omatoimisesti tai ammattitaitoisen oppaan vetämänä - kaikkina vuodenaikoina.

Varaa loma sähköpostitse myynti@rokua.com tai puhelimitse 020 7819 200

Kylpyläloma Rokualla
alk. 67€ / hlö / vrk

Vietä virkistävä ja rentouttava loma Rokuan ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä – keväthangilla auringon paisteessa, kylpylähotellin palveluiden äärellä. Tarjous sis. majoituksen standard 2 hh:ssa, aamiaisen, kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön. Voimassa 30.4.2019 asti.

Varaa »

Perheloma Rokualla
alk. 180€ / perhe (2+2) / vrk

Keväthanget kutsuvat pulkkamäkeen ja hiihtoladuille, leikkihuoneessa ja temppuradalla viihtyvät perheen pienimmät, kylpylän lämpimissä vesissä ja poreissa virkistyy koko perhe. Varaa nyt perheloma Rokualle upean luonnon keskelle! Tarjous sis. majoituksen perhehuoneessa (2 aikuista + 2 alle 14v), aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Voimassa 30.4.2019 asti.

 

Pääsiäinen Rokualla
alk. 270€ / hlö / 3 vrk

Nauti pääsiäisenä kevätauringosta ja silmiä hivelevästä luonnonkauneudesta! Rentoudu kylpylän lämpimissä vesissä ja Day Span ihanissa hoidoissa, nauti herkullisesta lähiruuasta ja mainiosta seurasta. Hinta sis. majoituksen 2hh:ssa puolihoidolla (3 vrk), kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä pääsyn ravintolaan.

Varaa nyt » 

Rokuan Vappu
85€ / hlö / vrk

Upea luonto ja hemmotteleva Spa kutsuvat vapun viettoon Rokualle – virkisty kylpylässä ja nauti kevätluonnosta Rokua Geoparkin sydämessä. Tarjous sis. majoituksen standard 2hh:ssa, vapputanssit (Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon orkesteri), aamiaisen, runsaan keväisen vappubuffetin, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Tarjous voimassa 30.4.-1.5.2019

Varaa nyt » 

Juhannuspaketti
alk. 80€ / hlö / vrk

Vietä Juhannus supisuomalaisessa luontoympäristössä – Suomen ainoan ja maailman pohjoisimman Geoparkin sydämessä. Rentoutumista, ulkoilua, hyvää ruokaa ja juomaa sekä parasta juhannusseuraa! Hinta sis. majoituksen standard 2hh:ssa puolihoidolla, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä pääsylipun ravintolaan.

 

Rokuan Kirjolohikunkku
alk. 75€ / hlö / vrk

Sinustako seuraava Rokuan Kirjolohikunkku? Tule kisaamaan Ahveroiselle suurimmasta kisakalasta lauantaina 6.4. kello 16-19! Majoituspaketti sis. majoitus 2hh:ssa aamiaisella, osallistumismaksu pilkkikisaan, pääsy iltaohjelmaan sekä kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön.

Ilmoittautu »

Häät Rokualla

Viettäkää ikimuistoinen hääjuhla upean luonnon keskellä. Räätälöimme täydellisen hääpaketin toiveidenne mukaiseksi. 

Pyydä tarjous »

Keisarin päivä
alk. 78€ / hlö

Miehen hemmottelupäivä Day Spassa sisältää klassisen hieronnan (50 min), kylpylän käytön ja aterian noutopöydästä. 

Tilaa »

Keisarinnan päivä
alk. 89€ / hlö

Naisen hemmottelupäivä Day Spassa sisältää Hilla-vartalohoidon, kylpylän käytön ja aterian noutopöydästä.

Tilaa »

Tähtisavu savusauna
alk. 680 € / kerta

Tervetuloa Rokualle aidon savusaunan löylyihin rentoutumaan ryhmän tai perheen kanssa! Hinta sisältää savusaunan ja kylpypaljun lämmitettynä ja kylpyvalmiina, laudeliinat, pyyhkeet, pesuaineet ja loppusiivous. Tilat ovat käytettävissäsi koko illan. Täydennä vierailuasi ja pyydä tarjous esim. tutustumisesta Kansallispuistoon ja vuoden retkikohteeseen 2018, tarjoiluista, tai Rokua Day Spa:n hemmotteluhoidoista.

Lue lisää »

Rokuan Tähti -lomahuvila
alk. 770 € / vrk / 20 hlöä

Tasokkaat majoitustilat 20 henkilölle aivan kylpylähotellin palveluiden vieressä, loistavien hiihto- ja patikointireitistöjen lähellä. 10kpl 2hlö majoitushuoneita, suuri tupakeittiö takkoineen kokoontumisia varten. Lisäksi sauna- ja pesuhuonetilat sekä pukuhuone/oleskelutila kellarissa. Rokua Health & Spa hotellin kylpylä, Day Spa ja ravintolapalvelut kävelymatkan päässä. 

Lue lisää »

Isovanhempien ja lastenlasten hyvinvointiloma
alk. 160€ / vrk

Sis. majoituksen perhehuoneessa, kylpylän vapaan käytön ja aamiaisen 2 isovanhemmalle ja 1–3 alle kouluikäiselle lapselle. Isovanhemmille -15 % alennus Day Spa -hoidoista vierailun aikana. Lapsille yllätyspussi! Voimassa 31.12.2019 asti.

Tilaa »

Kokous yön yli
alk. 98€ / hlö (väh. 10 hlöä)

Kokous yön yli Rokualla sisältää:
• Kokoustila av-välinein
• Majoitus 2 hengen huoneessa
• Aamiainen
• Päivällinen noutopöydästä
• Kahvi ja kahvileivät
• Kuntosalin ja kylpylän käyttö

Voimassa 31.12.2019 asti

Pyydä tarjous »

Lumoudu Rokualla
(pe-su kahdelle alk 500€)

Sisältää majoituksen 2-hengen huoneessa, aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kuntosalin ja sauna- sekä  allasosaston käytön, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), Hot Stone-hieronta molemmille sekä virkistävä yrttiporekylpy yhteisessä ammeessa. Hoidot pe tai la. Voimassa 31.12.2019 asti.

Tilaa »

Rennoksi luonnon helmassa -hoitopaketti

Rentouttava klassinen 50 min hieronta kahdelle yhtäaikaa ja lopuksi ylellinen porekylpy neljälle isossa poreammeessa upealla luontonäkymällä. Hinta ma-pe 195€, la-su 225€. Voimassa 31.12.2019 asti.

Tilaa »

Kuun kuiskaus hoitopaketti

Niskahartiaseudun lihasjännityksiä tehokkaasti lievittävä stressiniskahieronta ja ylellinen yrttikylpy upeassa yksityisessä hoitohuoneessa. Hinta ma-pe 78€/hlö, la-su 89€/hlö Voimassa 31.12.2019 asti.

Tilaa »

Lumous hoitopaketti kahdelle

Rentouttava Hot Stone -hieronta (75min) ja romanttinen yrttiporekylpy kahdelle ylellisen hoitohuoneen sydämenmuotoisessa poreammeessa. Hinta ma-pe 195€/2hlöä, la-su 225€/2hlöä. Voimassa 31.12.2019 asti.

Tilaa »

HILLA hemmotteleva vartalohoito 

Hemmotteleva Hilla-vartalohoito rentouttaa ja rauhoittaa, mutta samalla pehmentää ja ravitsee vartalon ihoa. Hoito sisältää koko vartalon kuorinnan, Hilla selluliittiseerumin halutulle alueelle ja lopuksi hemmottelevan 45min hieronnan. Hinta ma-pe 80€, la-su 92€. Voimassa 31.12.2019 asti.

Tilaa »

Kuutamoinen arkiloma kahdelle 
alk. 450€ / 2 vrk / 2 hlö

Majoitus kahdelle 2-hengen huoneessa puolihoidolla, kylpylän ja kuntosalin käyttö, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), stressiniskahieronta ja yrttikylpy kahdelle. Voimassa su-pe 31.12.2019 asti.

Tilaa »

Yrttien taikaa Rokualla
alk. 280€ / hlö / 2 vrk

Sisältää majoituksen 2-hengen huoneessa puolihoidolla, kuntosalin ja kylpylän käytön, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), Stressiniskahieronnan (45 min) ja Rokuan lämmin henkäys vaahtokylvyn. Voimassa 31.12.2019 asti.

Tilaa »

Kylpyläpäivä

Aikuiset 30€ 
Lapset (6-14 v.) 15€

Sisältää lounaan tai päivällisen sekä kylpyläliput. Ei voimassa juhlapyhinä.

 

Hinnat voimassa 31.12.2019 asti. Tarkista aukioloajat puh. 020 7819 200