Tarjoukset ja paketit

Rokua Health & Spa kylpylähotelli sijaitsee aivan Rokua Geoparkin sydämessä ja Rokuan kansallispuiston läheisyydessä.

Meillä voit yhdistää rentouttavan loman Spa -palveluineen reippaan liikunnalliseen lomaan lukuisine aktiviteetteineen, omatoimisesti tai ammattitaitoisen oppaan vetämänä - kaikkina vuodenaikoina.

Varaa loma sähköpostitse myynti@rokua.com tai puhelimitse 020 7819 200

Rokua Beat & Rautalanka -viikonloppu
alk. 90€ /hlö / vrk tai 175€ /hlö /2vrk

Menoa ja vipinää 60- ja 70-luvun hengessä 7.-9.2.! Viihdyttävää, jalan alle menevä musiikkia tarjoilee In the Mood & Suvi Karjula sekä The Beat Indicators. Nauti menevästä viikonlopusta kylpylähotellin palveluiden äärellä ja uppoudu tunnelmaan Rokuan lumisen luonnon ympäröimänä. 

Lue lisää »

Rokua Blues -majoituspaketti alk. 95€ / hlö

Bluesin tunnelmaa Rokualla lauantai-iltana 14.3.!
Nauti Rokua Bluesin esiintyjistä, herkuttele lähiruoan maukkaita makuja ja rentoudu Day Span ihanissa hoidoissa. Tervetuloa viettämään bluesin täyteinen, ikimuistoinen ilta Rokualle!

Vuoden 2020 pääesiintyjänä kolminkertainen Blues Award-voittaja Terry Hanck & Tomi Leino Trio!

Lue lisää »

 

Jooga-Pilates -kurssi
alk. 164€ / hlö

Suosittu Jooga-Pilates tulee taas 1.-2.2.! Tervetuloa nauttimaan joogan ja pilateksen ihastuttavasta maailmasta sekä Rokuan upeasta talvesta. Kurssi sopii hyvin niin ensimmäistäkertaa lajia kokeileville, kuin jo pidempään harrastaneillekin. Hinta sis. majoituksen standard 2hh:ssa, keittolounaan, päivällisen, kylpylän, kuntosalin, ohjelman jooga-pilatestunnit. 1hh lisä +35€).

Lue lisää »

Häät Rokualla

Viettäkää ikimuistoinen hääjuhla upean luonnon keskellä. Räätälöimme täydellisen hääpaketin toiveidenne mukaiseksi. 

Pyydä tarjous »

Keisarin päivä
alk. 78€ / hlö

Miehen hemmottelupäivä Day Spassa sisältää klassisen hieronnan (50 min), kylpylän käytön ja aterian noutopöydästä. 

Tilaa »

Keisarinnan päivä
alk. 89€ / hlö

Naisen hemmottelupäivä Day Spassa sisältää Hilla-vartalohoidon, kylpylän käytön ja aterian noutopöydästä.

Tilaa »

Tähtisavu savusauna
alk. 680 € / kerta

Tervetuloa Rokualle aidon savusaunan löylyihin rentoutumaan ryhmän tai perheen kanssa! Hinta sisältää savusaunan ja kylpypaljun lämmitettynä ja kylpyvalmiina, laudeliinat, pyyhkeet, pesuaineet ja loppusiivous. Tilat ovat käytettävissäsi koko illan. Täydennä vierailuasi ja pyydä tarjous esim. tutustumisesta Kansallispuistoon ja vuoden retkikohteeseen 2018, tarjoiluista tai Rokua Day Spa:n hemmotteluhoidoista.

Lue lisää »

Rokuan Tähti -lomahuvila
alk. 770 € / vrk / 20 hlöä

Tasokkaat majoitustilat 20 henkilölle aivan kylpylähotellin palveluiden vieressä, loistavien hiihto- ja patikointireitistöjen lähellä. 10kpl 2hlö majoitushuoneita, suuri tupakeittiö takkoineen kokoontumisia varten. Lisäksi sauna- ja pesuhuonetilat sekä pukuhuone/oleskelutila kellarissa. Rokua Health & Spa hotellin kylpylä, Day Spa ja ravintolapalvelut kävelymatkan päässä. 

Lue lisää »

Isovanhempien ja lastenlasten hyvinvointiloma
alk. 164€ / vrk

Sis. majoituksen perhehuoneessa, kylpylän vapaan käytön ja aamiaisen 2 isovanhemmalle ja 1–3 alle kouluikäiselle lapselle. Isovanhemmille -15 % alennus Day Spa -hoidoista vierailun aikana. Lapsille yllätyspussi! Voimassa 31.12.2020 asti.

Tilaa »

Kokous yön yli
alk. 99€ / hlö (väh. 10 hlöä)

Kokous yön yli Rokualla sisältää:
• Kokoustila av-välinein
• Majoitus 2 hengen huoneessa
• Aamiainen
• Päivällinen noutopöydästä
• Kahvi ja kahvileivät
• Kuntosalin ja kylpylän käyttö

Voimassa 31.12.2020 asti

Pyydä tarjous »

Lumoudu Rokualla
(pe-su kahdelle alk. 500€)

Sisältää majoituksen 2-hengen huoneessa, aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kuntosalin ja sauna- sekä  allasosaston käytön, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), Hot Stone-hieronta molemmille sekä virkistävä yrttiporekylpy yhteisessä ammeessa. Hoidot pe tai la. Voimassa 31.12.2020 asti.

Tilaa »

Pakkastarjous
alk. 56€ / hlö / vrk tai 145€ / perhe (2+2)

Vietä virkistävä ja rentouttava kylpyläloma Rokuan ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä ja kylpylähotellin palveluiden äärellä. Tarjous sis. majoituksen 2hh:ssa, aamiaisen, kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön. Voimassa 7.1.-16.2.2020. Huonevaraukset 24/7 nethotellistamme tai myynti@rokua.com tai puhelimitse 020 7819 200.

Kuun kuiskaus hoitopaketti

Niskahartiaseudun lihasjännityksiä tehokkaasti lievittävä stressiniskahieronta ja ylellinen yrttikylpy upeassa yksityisessä hoitohuoneessa. Hinta ma-pe 78€/hlö, la-su 89€/hlö Voimassa 31.12.2020 asti.

Tilaa »

Lumous hoitopaketti kahdelle

Rentouttava Hot Stone -hieronta (75min) ja romanttinen yrttiporekylpy kahdelle ylellisen hoitohuoneen sydämenmuotoisessa poreammeessa. Hinta ma-pe 195€/2hlöä, la-su 225€/2hlöä. Voimassa 31.12.2020 asti.

Tilaa »

HILLA hemmotteleva vartalohoito 

Hemmotteleva Hilla-vartalohoito rentouttaa ja rauhoittaa, mutta samalla pehmentää ja ravitsee vartalon ihoa. Hoito sisältää koko vartalon kuorinnan, Hilla selluliittiseerumin halutulle alueelle ja lopuksi hemmottelevan 45min hieronnan. Hinta ma-pe 80€, la-su 92€. Voimassa 31.12.2020 asti.

Tilaa »

Kuutamoinen arkiloma kahdelle 
alk. 450€ / 2 vrk / 2 hlö

Majoitus kahdelle 2-hengen huoneessa puolihoidolla, kylpylän ja kuntosalin käyttö, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), stressiniskahieronta ja yrttikylpy kahdelle. Voimassa su-pe 31.12.2020 asti.

Tilaa »

Yrttien taikaa Rokualla
alk. 280€ / hlö / 2 vrk

Sisältää majoituksen 2-hengen huoneessa puolihoidolla, kuntosalin ja kylpylän käytön, pääsyliput ravintolaan (ei special iltoina), Stressiniskahieronnan (45 min) ja Rokuan lämmin henkäys vaahtokylvyn. Voimassa 31.12.2020 asti.

Tilaa »

Kylpyläpäivä

Aikuiset 30€ 
Lapset (6-14 v.) 15€

Sisältää lounaan tai päivällisen sekä kylpyläliput. Ei voimassa juhlapyhinä.

Hinnat voimassa 31.12.2020 asti. Tarkista aukioloajat puh. 020 7819 200

Rennoksi luonnon helmassa -hoitopaketti

Rentouttava klassinen 50min hieronta kahdelle yhtäaikaa ja lopuksi ylellinen porekylpy neljälle upealla luontonäkymällä. Hinta ma-pe 195€, la-su 225€. Voimassa su-pe 31.12.2020 asti.

Tilaa »

2.-8.3.Pihkan hiihtoloma alk. 320€ /perhe /2vrk

Pihka kutsuu koko perhettä touhukkaalle hiihtolomalle Rokuan upean talviluonnon keskelle! Tekemistä riittää sisällä ja ulkona: polski kylpylän lämpimissä vesissä, hiihdä tai lumikenkäile, touhua leikkihuoneessa, laske pulkkamäkeä ja pelaa pelejä mediahuoneessa.

Katso ohjelma »

Joogaleiri Rokualla alk. 193€ /hlö /1 vrk

Suosittu joogaleiri tulee jälleen 21.-22.3.! Ihastu Rokuan luontoon ja rauhaan, nauti joogasta ja rentoudu. Hinta sis. sis. majoituksen standard 2hh:ssa (la-su), ohjatut joogatunnit, aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. 1hh lisä +35€/vrk.

Katso ohjelma »