Special-pikkujouluilta

AIKA:

pe 19.11.

Menevä pikkujouluilta Rokualla

Illan täydeltä bilemusaa ja iloista juhlintaa Rokuan Special-pikkujouluillassa! Tule nauttimaan bilebiisien rytmeistä illan huikeiden esiintyjien mukana, nautiskelemaan runsaan pikkujoulubuffetin antimista sekä kippistelemään seurueesi kanssa kauden elävimmässä pikkujouluillassa.

Illan esiintyjät

Special-pikkujouluiltaan virittäydytään tietenkin livemusiikin tunnelmissa, jonka tahtiin saa bilettää tanssilattialla tai fiilistellä kappaleita seurueen kesken!

Pikkujoulufiiliksestä vastaa Suomen paras bilecoverbändi Mr Hyde, joka tykittää parhaat bilebiisit pikkujoulukansalle. Menevä ja rytmikäs musiikki suorastaan kutsuu yleisön tanssilattialle!

Illan juontajana ja viihdyttäjänä toimii DJ Matti Mainio, jonka monipuolinen musiikkitarjonta ja hauska asenne saa yleisön tanssimaan ja laulamaan.

Runsas pikkujoulubuffet

Jotta illan jaksaa bilettää, on tankattava ensin! Rokuan Special-pikkujouluiltaan kuuluu runsas ja herkullinen pikkujoulubuffet. Tarjolla on pikkujoulukauden suurimpia herkkuja – graavattua lohta, Rokuan metsäsienisalaattia, laatikoita ja perinteistä kinkkua sekä paljon muuta!

Majoituspaketti

2-hengen huone

alk. 113€ / hlö / vrk

1-hengen huone

alk. 148€ / hlö / vrk

Hinta sisältää majoituksen standard huoneessa, pääsyn tapahtumaan ja pikkujoulubuffetin, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Iltapaketti

Iltapaketti

55€/hlö

Hinta sis. pääsylipun tapahtumaan ja pikkujoulubuffetin.
Varaa sähköpostitse myynti@rokua.com

Majoitu mukavasti pikkujouluillan yhteydessä - tutustu majoitusvaihtoehtoihin

Superior, parvihuone ja sviitti varaukset suoraan myyntipalvelusta: myynti@rokua.com

Majoitusvaihtoehdot