Special-pikkujouluilta

AIKA:

la 19.11.

Illan täydeltä ällistyttäviä taikoja, menevää musiikkia ja iloista juhlintaa Rokuan Special-pikkujouluillassa! Tule nauttimaan livemusiikista, hämmästelemään magiaa, nautiskelemaan runsaan pikkujoulubuffetin antimista sekä kippistelemään seurueesi kanssa viihdyttävässä pikkujouluillassa.

Taikuri Roope Ylitalo

Ällistyttäviä taikoja ja hykerryttävää huumoria!

Taikuri Roope Ylitalolla on sormenpäissään taito saada yleisönsä hämmästyksiin! Illalla pikkujoulukansalle tarjoillaan hyppysellinen mysteeriä ja magiikkaa sekä aimo annos ensiluokkaista huumoria.

Pasi Vainionperä Band

Illan livemusiikista vastaa energinen ja monipuolinen Pasi Vainionperä Band!

Pasi Vainionperä on tamperelaissyntyinen laulaja ja muusikko, joka viihdyttää pikkujoulukansaa perinteisellä iskelmällä ja mukaansatempaavalla pop-iloittelulla.

Runsas pikkujoulubuffet

Jotta illan jaksaa bilettää, on tankattava ensin! Rokuan pikkujouluiltaan kuuluu runsas ja herkullinen pikkujoulubuffet. Tarjolla on pikkujoulukauden suurimpia herkkuja – graavattua lohta, Rokuan metsäsienisalaattia, laatikoita ja perinteistä kinkkua sekä paljon muuta!

Majoituspaketti

2-hengen huone

alk. 115€ / hlö / vrk

1-hengen huone

alk. 150€ / hlö / vrk

Hinta sisältää majoituksen standard huoneessa, pääsyn tapahtumaan ja pikkujoulubuffetin, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Iltapaketti

Iltapaketti

58€ / hlö

Hinta sis. pääsylipun tapahtumaan ja pikkujoulubuffetin.