Rokua Blues

AIKA:

pe 11.11. - su 13.11.

Bluesin tunnelmaa Rokualla

Nauti Rokua Bluesin esiintyjistä marraskuun hämärtyvissä illoissa. Kuuntele livemusiikkia, herkuttele lähiruoan maukkaita makuja ja viihdy rennossa blues-tunnelmassa.

Tervetuloa viettämään bluesin täyteinen, ikimuistoinen ilta Rokualle!

Perjantai 11.11. Henry O’Band

Juurevaa rytmimusiikkia bluesista rockiin. Henryn kitara soi autenttisesti bluesmiesten tyyliin ja laulu sekä tiukkarytminen yhtye saa yleisön mukaansa sielukkaalla esiintymisellä ja kovalla bailausmeiningillä. Luvassa on rytminen seikkailu bluesin, rockin ja New Orleans-rytmien maailmaan.

Henry Ojutkangas; kitara ja laulu ja huuliharppu
Ykä Putkinen; kitara
Juha Litmanen; rummut
Simo Salmela; basso

Lauantai 12.11. Wiley Cousins Trio

Wiley Cousins on Texasista Suomeen kotiutunut pitkän linjan muusikko, joka tarjoilee svengiä ja energiaa blueskansalle. Cousins on loistava vokalisti ja maailmanluokan muusikko. Real good rockin’, anybody? This way, please!

Cousins on soittanut mm. sellaisten artistien kuin B.B.King, Leon Russell, Johnny Winter, John Lee Hooker ja Koko Taylor kanssa samoissa tilaisuuksissa, sekä keikkaillut mm. Stevie Ray Vaughanin Double Trouble -yhtyeen kera. Wiley on levyttänyt myös The Fabulous Thunderbirds, Bill Dogget ja Texas Tornadoes bändeissä soittavien muusikoiden kera.

Wiley Cousins;  (USA/FIN), piano ja laulu
Tommi Laine; kitara
Ville Lehtovaara; rummut

Majoituspaketti

2-hengen huone

alk. 99€ / vrk / hlö

1-hengen huone

alk. 134€ / vrk / hlö

Sis. majoitus standard-huoneessa, aamiainen, buffet-ateria, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä pääsylippu Rokua Bluesiin.

Iltapaketti

Perjantai

alk. 32€ / hlö

Lauantai

alk. 32€ / hlö

Sis. pääsylippu Rokua Bluesiin ja buffet-ateria.