Rokua Blues

AIKA:

pe 12.11. - su 14.11.

Tulossa taas – Bluesin tunnelmaa Rokualla!

Nauti Rokua Bluesin esiintyjistä marraskuun hämärtyvissä illoissa. Kuuntele livemusiikkia, herkuttele lähiruoan maukkaita makuja ja rentoudu Day Span ihanissa hoidoissa. Tervetuloa viettämään bluesin täyteinen, ikimuistoinen ilta Rokualle!

 

Esiintyjät on julkaistu! 🎶

Bill Öhrstöm & The Weeds, Perjantai 12.11.

Ruotsalainen blueslegenda Bill Öhrström (s. 1943) on monessa sopassa kiehautettu herra, joka on soittanut useiden merkittävien bluesartistien kanssa. Nuoruudessaan Bill on päässyt jammailemaan samalle lavalle muun muassa Jimi Hendrixin, Mother’s Inventionin ja Jefferson Airplanen kanssa.

Tuleva keikka Rokualla sisältää blues-standardeja Billin aktiivisella ja läsnäolevalla tavalla esitettynä. Harpistina, laulajana ja show-miehenä hän ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

Billin komppiryhmänä on oululainen Weeds.

Henry Ojutkangas Band, Lauantai 13.11.

Henry Ojutkangas Bandin musiikki on juurevaa rytmimusiikkia bluesista rockiin. Henryn kitara soi autenttisesti bluesmiesten tyyliin ja laulu sekä tiukkarytminen yhtye saa yleisön mukaansa sielukkaalla esiintymisellä ja kovalla bailausmeiningillä. Luvassa on rytminen seikkailu bluesin, rockin ja New Orleans-rytmien maailmaan.

  • Henry Ojutkangas: kitara ja laulu
  • Mikko Löytty: basso
  • Juppo Paavola: rummut

Majoituspaketti

2-hengen huone

alk. 99€ / hlö / vrk

1-hengen huone

alk. 134€ / hlö / vrk

Hinta sisältää majoituksen standard-huoneessa puolihoidolla, pääsylipun Rokua Bluesiin, kylpylän ja kuntosalin käytön.

Iltapaketti

Perjantai

30€ / hlö

Lauantai

30€ / hlö

Hinta sisältää pääsylipun Rokua Bluesiin ja buffet-ruokailun.