Meiju Suvas ja uudenvuoden tanssit

AIKA:

la 31.12.

Meiju Suvas ja uudenvuoden tanssit

Uudenvuoden tanssit palaavat räväkästi Rokualle, kun illan showssa saamme nauttia Meiju Suvaksen tuomasta upeasta tunnelmasta ja laittaa jalalla koreasti. Meiju esittää lukuisia hittibiisejään, täyttäen tilan loistavalla energiallaan! Meiju Suvas on monipuolinen artisti, joka hallitsee kevyen musiikin tyylilajit laidasta laitaan.

Vuoden 2022 Vain elämää -tähti on tuikkinut Suomen iskelmätaivaan huipulla jo yli 35 vuotta ja saapuu nyt Rokualle viihdyttämään uudenvuodenaaton viettäjiä.

Saavu illaksi, tai viihdy koko päivä tai viikonloppu kylpylähotellin palveluiden äärellä: virkisty kylpylän poreissa ja supisuomalaisessa saunassa. Nauti Á la carte Tatin antimista ja konsertin päätyttyä nuku yösi hyvin hotellin lakanoissa. Nauti olostasi!

Meiju Suvaksen konsertti Rokualla uudenvuodenaattona 31.12.2022 noin klo 21:00–00:30. Tervetuloa paikalle seuraamaan vuoden vaihtumista Rokua Health & Spa Hotellin upeissa puitteissa!

Lipun hinta 17 €/hlö.

Uudenvuoden juhlaa voit tulla viettämään myös karvakaverisi kanssa. Katso myös: Koirien uusivuosi

Nauti kansallispuiston luonnosta

Yhdistä uudenvuoden tansseihin luonnossa liikkumista. Nauti Rokuan lumisesta luonnosta ja komeista maisemista retkeillen, lumikenkäillen, pilkkien tai hiihtäen. Hengähdä raikkaassa ilmassa ja pysähdy nauttimaan retkieväitä nuotiolle.

Talviaktiviteetit

Rentoudu kylpylässä

Tervetuloa virkistymään kylpyläämme ja supisuomalaiseen saunaan! Rentoutuessasi pääset nauttimaan Rokua Geoparkin kuvankauniista luonnosta upean näköalan avautuessa suoraan kylpylän ikkunoista.

Kylpylä
- +
- +
- +