Koirien uusivuosi

AIKA:

pe 31.12. - la 01.01.

Vuh! Hei karvakamu, tule viettämään uusivuosi Rokuan rauhalliseen ympäristöön

Nelijalkainen kaveri – vietä rauhallista vuodenvaihdetta omistajasi kanssa Rokuan upean talviluonnon keskellä, kylpylähotellin palveluiden äärellä. Sinä ja omistajasi olette lämpimästi tervetulleita Rokualle! Luonnossa riittää tutkittavaa ja nuuhkittavaa ja monipuoliset ulkoilureitit ilahduttavat varmasti myös omistajaasikin.

Me emme paukuta, sillä haluamme tarjota sinulle rauhallisen ja stressittömän vuoden vaihteen. Emme valitettavasti kuitenkaan voi taata koko alueen paukuttomuutta. Sen verran voimme silti mainita, että kylpylähotellimme sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä, kaukana kaupunkien hälystä.

Ulkoiluta omistajaasi

Voit lenkittää omistajaasi Rokuan monitoimiuralla, jossa on mahdollista hiihtää koiran kanssa. Lisäksi hotellin piha-alueella on uuden vuoden ajan aidattu koira-aitaus, jossa pääset temmeltämään vapaana ja leikkimään muiden hotellissa majoittuvien karvakavereiden kanssa.

Nuuhki makkaran tuoksua

Rantakota on avoinna uudenvuoden aattona (31.12.) kello 18-21. Mikäli tassujasi palelee iltakävelyn aikana, voit tulla nauttimaan kodan lämpimästä tunnelmasta ja elävästä tulesta. Ihmisille on tarjolla lämpimiä juomia sekä makkaranpaistoa (ehkä sieltä liikenee pieni pala makkaraa sinullekin?).

"Uusivuosi meni rauhallisesti ja oli mukava yllätys, että hotelli tarjosi makkarat myös koirille kodalla!"

Koirakaveri, näitä aktiviteetteja voit vinkata omistajallesi:

  • Kylpylä ja kuntosali ovat avoinna (tarkista aukioloajat).
  • Hemmottelua ja rentoutumista Day Span hoidoissa
  • Hiihtoladut ja retkeilyreitit, kysy karttaa hotellin vastaanotosta.
  • Yhteistyökumppanimme Rokua Outdoors vuokraa lumikenkiä ja fatbikeja Rokua Geoparkin alueella. Välineet vuokrattavissa helposti nettivarauksella. Tarjolla myös ohjattuja retkiä – varaa ennakkoon!

Koirien uusivuosi

2-hengen huone

alk. 71€ / hlö / vrk

1-hengen huone

alk. 120€ / hlö / vrk

Lisävuorokausi

+55€ / hlö

Hinta sisältää majoituksen standard lemmikkihuoneessa aamiaisella, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Koirakaveri - meille olet lämpimästi tervetullut! Lue lisää lomasta Rokualla

Lemmikkien loma Rokualla