GIMME ABBA! pikkujouluilta

AIKA:

pe 25.11.

Menevä pikkujouluilta Rokualla

Illan täydeltä bileshowta ja iloista juhlintaa Rokuan pikkujouluillassa! Tule nauttimaan bilebiisien rytmeistä illan huikean esiintyjän mukana, nautiskelemaan runsaan pikkujoulubuffetin antimista sekä kippistelemään seurueesi kanssa kauden elävimmässä pikkujouluillassa.

GIMME ABBA! -bileshow

GIMME ABBA! -bileshow tarjoilee unohtumattoman illan Abban parhaiden hittien parissa. Abba-glamouria 2020-luvulla – tätä et halua missata!

GIMME ABBA! esittää uudella twistillä parhaat Abba-hitit tuoden kaikkien rakastaman yhtyeen glamourin tähän päivään. Neljän solistin säihkyvä kokoonpano ja yhtyettä varten räätälöidyt laadukkaat taustanauhat takaavat mehevän disco- ja big band -tunnelman! Tribuuttiyhtyeen sovituksia kuunnellessa nautit ja hämmästyt, joko tanssien tai drinkkiäsi imeskellen.

ESIINTYJÄT:

Annica Milán
Valtteri Lehtinen
Suvi Aalto / Kia Laitakari
Joonatan Perälä / Joel Bonsdorff

Runsas pikkujoulubuffet

Jotta illan jaksaa bilettää, on tankattava ensin! Rokuan pikkujouluiltaan kuuluu runsas ja herkullinen pikkujoulubuffet. Tarjolla on pikkujoulukauden suurimpia herkkuja – graavattua lohta, Rokuan metsäsienisalaattia, laatikoita ja perinteistä kinkkua sekä paljon muuta!

Majoituspaketti

2-hengen huone

alk. 119€ / hlö / vrk

1-hengen huone

alk. 154€ / hlö / vrk

Hinta sisältää majoituksen standard huoneessa, pääsyn tapahtumaan ja pikkujoulubuffetin, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Iltapaketti

Iltapaketti

60€/hlö

Hinta sis. pääsylipun tapahtumaan ja pikkujoulubuffetin.
Iltapaketteja rajoitetusti.

Majoitu mukavasti pikkujouluillan yhteydessä - tutustu majoitusvaihtoehtoihin

Superior, parvihuone ja sviitti varaukset suoraan myyntipalvelusta: myynti@rokua.com

Majoitusvaihtoehdot