Ke 1.12.2021

Joel Hallikainen Juhlakonsertti

Joel Hallikainen 60 vuotta Kuurankukkia Juhlakonsertti

Joel Hallikainen on suomalaisen viihdetaivaan legenda joka on tehnyt mittavan uran television ja musiikin maailmassa. Vuonna 2021 Hallikainen viettää 60-vuotisjuhlaansa. Lisäksi on tullut kuluneeksi jo 40 vuotta hänen ensilevytyksestään. Hallikainen esittää viihteellisessä juhlakonsertissaan ikivihreitä hittejään sekä uutta tuotantoaan.

Joel Hallikaisen juhlakonsertti Rokualla keskiviikkona 1.12.2021 klo 17-19. Konsertin väliajalla tarjolla kahvia ja pientä suolaista. Esityksen jälkeen ravintola Roskussa on katettuna runsas buffetpöytä täynnä pikkujoulukauden herkkuja. Loppuillasta päästään nauttimaan levytansseista.

Ikimuistoisen illan vietät kylpylähotellin palveluiden äärellä: virkisty kylpylän poreissa ja supisuomalaisessa saunassa. Valmistaudu juhlakonserttiin kaunistautumalla Day Spassa tai kruunaa ilta hemmottelevalla hoidolla. Nuku yösi hyvin hotellin lakanoissa ja nauti! 

Pääsylippu: 32€ / hlö, sis. konsertti ja väliaikakahvit.

Päiväpaketti: 65€ / hlö, sis. konsertti, väliaikakahvit ja runsas jouluinen buffetruokailu.

Majoituspaketti: 125€ / hlö, sis. konsertti, väliaikakahvit, runsas jouluinen buffetruokailu, majoitus 2-hengen huoneessa aamiaisella, kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Varaa sähköpostitse » 
tai soittamalla p. 020 7819 200

Pyydä tarjous koko porukalle »

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin. Puhelut 020-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.