To 31.12.2020 - Pe 1.1.2021

Koirien uusivuosi

Vuh! Hei karvakamu, tule viettämään uusivuosi Rokuan rauhalliseen ympäristöön

Nelijalkainen kaveri - vietä rauhallista vuodenvaihdetta omistajasi kanssa Rokuan upean talviluonnon keskellä, kylpylähotellin palveluiden äärellä. Sinä ja omistajasi olette lämpimästi tervetulleita Rokualle! Luonnossa riittää tutkittavaa ja nuuhkittavaa ja monipuoliset ulkoilureitit ilahduttavat varmasti myös omistajaasikin. 

Voit lenkittää omistajaasi Rokuan monitoimiuralla, jossa on mahdollista hiihtää koiran kanssa. Lisäksi hotellin piha-alueella on uuden vuoden ajan aidattu koira-aitaus, jossa pääset temmeltämään vapaana ja leikkimään muiden hotellissa majoittuvien karvakavereiden kanssa.

Me emme paukuta, sillä haluamme tarjota sinulle rauhallisen ja stressittömän vuoden vaihteen. Emme valitettavasti kuitenkaan voi taata koko alueen paukuttomuutta. Sen verran voimme silti mainita, että kylpylähotellimme sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä, kaukana kaupunkien hälystä.

Rantakota on avoinna uudenvuoden aattona (31.12.) kello 18-21. Mikäli tassujasi palelee iltakävelyn aikana, voit tulla nauttimaan kodan lämpimästä tunnelmasta ja elävästä tulesta. Ihmisille on tarjolla lämpimiä juomia sekä makkaran ja lätyn paistoa (ehkä sieltä liikenee pieni pala makkaraa sinullekin?).

Huone sinulle ja omistajallesi:

2-hengen huone:
alk. 71€ / hlö / vrk
alk. 126€ / hlö / 2 vrk

1-hengen huone:
alk. 120€ / hlö / vrk
alk. 210€ / hlö / 2 vrk

Hinta sisältää majoituksen standard lemmikkihuoneessa aamiaisella, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Lisävuorokaudet vain 55€ / hlö / vrk (1hh lisä +35€/vrk). 

Varaa loma » 

Superior / Perhehuone / Parvihuone / Minisviitti lemminkin kanssa? Tiedustele suoraan myyntipalvelusta: p. 020 7819 200 tai myynti@rokua.com.

Koirakaveri, näitä aktiviteetteja voit vinkata omistajallesi:

  • Kylpylä ja kuntosali ovat avoinna (tarkista aukioloajat).
  • Hemmottelua ja rentoutumista Day Span hoidoissa
  • Hiihtoladut ja retkeilyreitit, kysy karttaa hotellin vastaanotosta.
  • Yhteistyökumppanimme Rokua Outdoors vuokraa lumikenkiä ja fatbikeja Rokua Geoparkin alueella. Välineet vuokrattavissa helposti nettivarauksella. Tarjolla myös ohjattuja retkiä – varaa ennakkoon!