Pe 15.11.2019

Eurooppa Neljä Pikkujoulushow

Koe riemukas ja ikimuistoinen pikkujouluilta Rokualla Eurooppa Neljän Pikkujoulushown parissa! 

Nauti viihdyttävästä musiikkiteatterista, herkuttele runsaassa pikkujoulubuffetissa, pidä hauskaa, naura, tanssi ja nauti parhaasta seurasta. Illan täydeltä hersyvää huumoria ja runsaasti hyvää musiikkia - Eurooppa
Neljän jäljittelemättömään tyyliin!

Teatteri Eurooppa Neljä täyttää kolmekymmentä vuotta - nyt on juhlan aika! Revyyssä selvitellään, onko keittiössä ne parhaat bileet ja mikä on hallituksen vastaus huumori-ilmastonmuutokseen. Voiko pappi ryssiä häät? Entä isä ristiäiset? Illan täydeltä hyvää musiikkia ja hersyvää huumoria - eli musiikkiteatteria Eurooppa Neljän jäljittelemättömään tyyliin! Tervetuloa viihtymään!

Runsas pikkujoulubuffet tarjoillaan klo 18 alkaen.
Eurooppa Neljä esiintyy Ravintola Rouskussa klo 20 alkaen.

Ikimuistoisen pikkujouluillan vietät kylpylähotellin palveluiden äärellä: virkisty kylpylän poreissa ja supisuomalaisessa saunassa. Valmistaudu pikkujouluihin kaunistautumalla Day Spassa tai kruunaa ilta hemmottelevalla hoidolla. Nuku yösi hyvin hotellin lakanoissa ja nauti! Meiltä löydät ikimuistoiset puitteet riemukkaiden pikkujoulujen viettoon. 

Pikkujoulut Special-ilta:

alk. 110€ / hlö / majoituspaketti
sis. majoituksen 2-hengen huoneessa (1vrk), aamiaisen, runsaan pikkujoulubuffetin, pikkujoulushow sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

alk. 55€ / hlö / päiväkävijä
sis. runsaan pikkujoulubuffetin ja pikkujoulushow


Tervetuloa nauttimaan pikkujoulutunnelmasta!

Varaa » 
tai myynti@rokua.com tai soittamalla p. 020 7819 200

Pyydä tarjous koko porukalle »

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.