TähtiSavu-savusauna

Tervetuloa kylpemään Pohjois-Suomen parhaaksi valittuun yrityssavusaunaan! Rokuan TähtiSavu on Kansainvälisen Savusaunaklubin testaama ja suosittelema savusauna.

TähtiSavun lempeisiin löylyihin mahtuu yhteensä 20 saunojaa. Ympäröivän Rokua Geopark alueen kauniista maisemista ja raikkaasta ulkoilmasta pääsee nauttimaan terassin 12 hengen kylpypaljussa.

Löylyt riittävät isoillekin ryhmille, kun kiukaassa on 800 kiloa kiviä. Sauna on rakennettu käsinveistetystä kookkaasta pelkkahirrestä, ja kiukaan lisäksi myös lauteet sekä osa muista sisätilojen kalusteista on tehty käsityönä.

Upean ulkonäkönsä ja erinomaisten löylyjensä lisäksi savusaunamme on ekologinen. Käyttövesi lämmitetään maalämmöllä ja saunan lämmittämiseen tarvittavat polttopuut hankitaan lähialueen maatiloilta. Käyttövesi tulee omasta kaivosta.

Savusauna lämmitetään ja laitetaan kylpyvalmiiksi ennen saapumistanne. Loppusiivous kuuluu myös vuokraushintaan.

Saunatuvan varusteluna on jääkaappi, mikro, veden- ja kahvinkeitin sekä kahviastiasto 20 henkilölle. Sauna sijaitsee noin 300 metrin päässä Rokua Health & Spa kylpylähotellista, aivan Rokua Geoparkin ytimessä.

Tule nauttimaan tunnelmallisista saunahetkistä TähtiSavuun!

Vuokrahinta:

680€ / kerta

Hinta sisältää savusaunan ja kylpypaljun lämmitettynä, pyyhkeet, laudeliinat, pesuaineet, loppusiivous ja alv 24%. Tilat käytettävissä koko illan.

Varaa tai pyydä tarjous »

Varaukset myyntipalvelustamme (020 7819 200, myynti@rokua.com)

Huom! Rokuan Tähti lomahuvilan asukkaille kylpypalju ja savusauna edullisemmin:
620€ / savusauna ja kylpypalju 
130€ / kylpypalju (itse lämmittäen)

Hinta voimassa 31.12.2018 asti.