Näin varmistamme mahdollisimman turvallisen vierailun hotellissamme

Me täällä Rokualla teemme kaikkemme, jotta voit saapua turvallisesti vieraaksemme.

Hotellimme sijaitsee rauhallisessa paikassa, kauniin metsän keskellä, kaukana kasvukeskuksista. Pohjois-Pohjanmaalla koronatilanne on ollut rauhallinen koko ajan.

Toimimme yleisten koronalinjausten mukaisesti. Osaava henkilökuntamme toimii aina asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden parhaaksi. Yksikössämme on useita paikkoja käsien pesuun ja desinfiointiin. Ohjeistamme turvaväleistä huolehtimiseen. Porrastamme ruokailut ja kylpylävierailut. Huolehdimme aina tilojemme puhtaanapidosta ja nyt aivan erityisesti.

Mikäli joku asiakkaistamme sairastuu, toimimme varojärjestelyohjeiden mukaisesti. Teemme aktiivisesti yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja viranomaisten kanssa ja noudatamme annettuja ohjeita.

Flunssaisena tai oireisena et voi vieraaksemme tulla. Et myöskään silloin, jos olet olet matkustanut alle 14vrk ennen vieraaksemme tuloa korkean altistusriskin maissa tai olet altistunut lähipiirissäsi COVID 19.

Annamme mielellämme lisätietoa, jos jokin asia mietityttää Sinua, voit soittaa milloin vain myyntijohtajallemme p. 040 650 8920 tai allekirjoittaneelle.

Tervetuloa vieraaksemme Rokualle!

Heli Kaikkonen
Toimitusjohtaja
p. 0405589571