Rokuan Pikkujoulut

Vietä riemukkaat ja ikimuistoiset pikkujoulut Rokualla – ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä, kylpylähotellin palveluiden äärellä

Ikimuistoisen pikkujouluillan vietät kylpylähotellin palveluiden äärellä: virkisty kylpylän poreissa ja supisuomalaisessa saunassa. Valmistaudu pikkujouluihin kaunistautumalla Day Spassa tai kruunaa ilta hemmottelevalla hoidolla. Nauti viihdyttävistä pikkujouluesiintyjistä, herkuttele runsaassa pikkujoulubuffetissa, pidä hauskaa, naura ja tanssi parhaassa seurassa! Illan päätteeksi pääset nukkumaan hyvin hotellin lakanoihin. Rokua Health & Spa tarjoaa ikimuistoiset puitteet riemukkaiden pikkujoulujen viettoon!

Special-illat:

Eurooppa Neljä PikkujouluShow 15.11.

Teatteri Eurooppa Neljä täyttää kolmekymmentä vuotta - nyt on juhlan aika! Revyyssä selvitellään, onko keittiössä ne parhaat bileet ja mikä on hallituksen vastaus huumori-ilmastonmuutokseen. Voiko pappi ryssiä häät? Entä isä ristiäiset? Illan täydeltä hyvää musiikkia ja hersyvää huumoria -  eli musiikkiteatteria Eurooppa Neljän jäljittelemättömään tyyliin! Tervetuloa viihtymään!

110€ / hlö (majoituspaketti)*
55€ / hlö (päiväkävijä)
Pyydä tarjous! » 

Tomi Metsäketo ja piano 29.11.

Tomi Metsäkedon aistikkaat tulkinnat takaavat tunnelmallisen pikkujouluillan. Metsäketo esittää suosituimpia kappaleita ja hurmaavia italiankielisiä laulelmia pianistin kanssa.


Hinta:

110€ / hlö (majoituspaketti)*
55€ / hlö (päiväkävijä)

*Majoituspaketti sis. majoituksen 2hh:ssa aamiaisella, Special-illan ohjelman, pikkujoulubuffetin tai illan teeman mukaisen tarjoilun sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Päiväkävijä sis. pikkujoulubuffet tai illan teeman mukaisen tarjoilun ja Special-illan ohjelman. Hinnat alkaen.

Varaa pikkujoulut: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200
Pyydä tarjous! » 

Christmas Jazz 5.12.

Svengaavia rytmejä, melodista improvisaatiota sekä jazzin ja joulun taikaa Mariah Hortans / M Sandberg Duon esittämänä.

Hinta:

90€ / hlö 
Sis. majoituksen 2hh:ssa aamiaisella, pääsylipun ravintolaan sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. 

Varaa pikkujoulut: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200
Pyydä tarjous! » 

Pikkujouluillat:

16.11 Janne Tulkki & Tulinen sydän
22.11 Meiju Suvas
23.11 Jarno Kokko & Tenho
30.11 Heidi Pakarinen & Karavaani
7.12 Helminauha
13.12 & 14.12 Kari Hirvonen & Onnentähti

Hinta:

99€ / hlö (majoituspaketti)
40€ / hlö (päiväkävijä)

Majoituspaketti sis. majoituksen 2hh:ssa aamiaisella, runsaan pikkujoulubuffetin, pääsylipun ravintolaan ja kylpylän vapaan käytön. Päiväkävijä sis. runsaan pikkujoulubuffetin ja pääsylipun ravintolaan. Hinnat alkaen. Kysy myös edullisempia viikkohintoja!

Varaa pikkujoulut: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200
Pyydä tarjous! » 

 

Herkullinen pikkujoulubuffet

Rokuan pikkujoulut kruunaa runsas ja herkullinen pikkujoulubuffet täynnä pikkujoulukauden suurimpia herkkuja - graavattua lohta, Rokuan metsäsienisalaattia, laatikoita ja perinteistä kinkkua!

Nostata pikkujoulutunnelmaa ja koe Rokuan lumo!

Selvittäkää onko teistä Vaarojen Selviytyjiksi tai kokekaa legendaariset Keisarin Kisat. Yhdistä pikkujoulujen viettoon viihdyttävä aktiviteetti vuoden 2018 retkikohteen upeissa maisemissa:


Tervetuloa nauttimaan pikkujoulutunnelmasta Rokuan lumoon! 

Varaa pikkujoulut: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200

Pyydä tarjous! » 

Stand upia, kinkkubingoa, tanssi-ilta vai joulukonsertti? Kerro meille mitä sinä haluaisit pikkujouluihisi niin räätälöimme ikimuistoisen pikkujouluillan juuri teille sopivaksi!

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.