Energiatesti

Kuinka energinen olet? Selvitä energiatasosi Energiatestissä, joka kertoo kuinka kauan jaksat energisesti tehdä töitä, harrastaa ja puuhailla vapaa-ajallasi. Testi antaa tietoa terveydentilastasi, fyysisestä kunnostasi ja jaksamisestasi.

Kaksivaiheinen testi sisältää ennakkokysymykset, kestävyyskunnon arvioinnin ja lihaskuntotestejä.

Ilmoittautumisen jälkeen testaajamme lähettää sähköpostiisi linkin Laturin web-palveluun, jossa pääset vastaamaan ennakkokysymyksiin. Esitietojen perusteella testaaja laittaa testissä käytettävät mittarit valmiiksi testitilaisuutta varten. Mikäli seuraat verenpainettasi, niin ota arvot muistiin; muussa tapauksessa verenpaine mitataan testitapahtuman yhteydessä.

Energiatestin suorittaminen

Testitapahtumassa suoritetaan aluksi Polar testi kestävyyskunnon arvioimiseksi. Sykemittarissa on valmiina henkilökohtaiset tietosi ja testissä mitataan sykevälivaihtelua lepotilassa noin viiden minuutin ajan. Lisäksi mitataan verenpaine ja vyötärön ympärysmitta. Lopuksi suoritetaan lihaskuntotesteinä vatsa-, alaraaja- ja yläraajalihasten suorituskyky, sekä notkeus- ja tasapainomittaukset.

Energiatestin tuloksena saat Energiaindeksin. Energiaindeksi on tuntimäärä, joka kertoo minkä verran sinulla on energiaa työhön ja vapaa-aikaan hereillä oloaikana.

Energiatesti voidaan toteuttaa ryhmissä.

 

Varaa energiatesti Rokua-vierailun yhteyteen myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200