Treningsgrupper

Vi tilbyr allsidige treningsgrupper med veiledning både innendørs og utendørs. Alle finner ganske sikkert en passende aktivitet som kan øke teamånd og samhold, eller bare i rekreasjons- og treningsøyemed.

Du kan bestille time for treningsgruppen direkte i Rokua Shop eller ved å ta kontakt med vår kundeservice på tlf.
+358 20 7819 200 eller e-post: sales@rokua.com

Teamarbeid og felles glede!

Keiserens leker

I denne legendariske leken konkurrerer deltakerne om forskjellige ferdigheter og om å løse forskjellige problemer og konsentrasjonsoppgaver. Pris 28 € / person (15-30 personer / gruppe). Varighet 2 timer

Guidet Geopark-vandretur

Vandreturens tema og type avhengig av årstid. Pris 180 € / gruppe. Varighet 90 minutter

Lykke til og gå i gang!

Priser man-fre 85 € / gruppe, lør-søn 90 € / gruppe (maks. 15-20 personer)

Boksing

Effektiv kondisjonsboksing! Dette er trening som bygger opp utholdenhet og muskelstyrke for de som i utgangspunktet er ved god helse. Passer svært godt for personer med nakke-, skulder- og ryggproblemer.

FlexiBar

Dette er en svært effektiv dypvev-trening som styrker og aktiverer kroppens dyptliggende muskler ved hjelp av vibrerende FlexiBar.

Kettlebell-trening

Dette er svært allsidig og funksjonell trening for hele kroppen, som øker muskelstyrke, balanse og  gir en mer stabil holdning. Kettlebell-trening styrker mage- og ryggmuskulatur ved at alle bevegelsene skal utføres med god støtte i mellomgulv/kjernemuskulatur. Kettlebell-trening passer for både kvinner og menn uansett tidligere kondisjon eller størrelse.

Gymstick

Allsidig kondisjonsstyrkende gymtrening som styrker musklene i nakke-skulder-området og som kombinerer fordelene med stangtrening og motstandsbånd.

Mer bevegelse i nakke-skulder-området

Med frie vekter og ved å benytte seg av kroppens egenvekt øker man blodsirkulasjon i nakke-skulder-området og bevegelighet i brystkassen med denne treningen. Passer spesielt godt for kontormedarbeidere.

Jakt etter forsvunnen midje

Trening som former mellomgulv/kjernemuskulatur på en effektiv måte.

Funksjonell trening

Trening bestående av allsidige øvelser som styrker mellomgulv/kjernemuskulatur og gir bedre kroppskontroll og balanse.

Kanki-Pumppi® ("Jernstang-Pumppi")

Rokuas spesialitet! Styrketrening med jernstang à la BodyPump. Spesielt egnet for grupper av menn. Kan gjennomføres året rundt utendørs.

Glede med vanntrening!

Priser man-fre 85 € / gruppe, lør-søn 90 € / gruppe

VesiBaila – Velvære og fest i vannet!

Dette er effektiv og gledesfylt vanntrening til latinamerikanske rytmer som også inkluderer disco- og rock-musikk. Vi danser til forskjellige danseserier og starter med lette serier uten å avansere til ikke altfor vanskelige serier.


Vanntrim – Trim i vannet

Har du lyst til å øke hjertefrekvensen din og innimellom også utføre ganske harde muskelstyrkeøvelser i vannet? Denne timen er full av temabaserte og muskelstyrkende øvelser som øker hjertefrekvens og trener hele kroppen. Kom hit og trim!

Vannboksing – Reduserer spenninger i skulderområdet

Effektiv kondisjonsboksing i vann! Vannmotstand øker slagenes effektivitet og mykner bevegelsene på en trygg måte. Vann øker blodsirkulasjon i musklene. AquaBoxing vannboksing styrker muskulaturen i øvre ryggområdet og overarmene og øker bevegeligheten i brystkassen. Passer spesielt godt for skjerm- og kontormedarbeidere. En trygg måte å slippe ut trykket!


Vannløping – Effektiv vannløping med riktig teknikk

AquaJogging vannløping tilbyr en ny måte å bevege seg på i vannet for de som ikke kan velge tradisjonell svømmetrening. Vannbeltet gir støtte i vannet slik at man kan bevege seg i stående stilling eller i tradisjonelle svømmeposisjoner. Vannløping passer spesielt godt for de som lider av leddsmerter i nedre ekstremiteter, de som har nakke- og ryggsmerter, overvektige, funksjonshemmede, langtidssyke, eldre og barn, for  isbadere som sommertrening, for de som er på rehabilitering samt for idrettsfolk som basiskondisjonstrening og alternativ trening. Og her forbrukes det mye energi!

VannAvslapping

AquaFlow gjør at kroppen slapper av raskt og dypt. Dette er utviklet som en avslappingsmetode for stressede mennesker og de som ønsker å kvitte seg med forskjellige spenninger i kroppen. Metoden benytter seg av vannets avslappende virkning og denne effektiviseres ved å la personen flyte på vannet i svømmebasseng. Videre vil den svingende bevegelsen, vannstrømmene på huden, lette strekkøvelser og massasje gjøre den avslappende virkningen mer effektiv. Meditativ musikk under vannet fra spesialhøytalere og riktig varmt badevann er luksus som AquaFlow-vannavslapping kan tilby.

Kroppsbehandling og -avslapping

Effektiv vanntrening til takten av musikk fra 1940–1990-tallet (valgfri musikk: gammeldags dansemusikk, slagere, pop og rock)

Body care and relaxation

Priser man-fre 83 € / gruppe, lør-søn 88 € / gruppe

BodyMoving

Trening som øker hele kroppens bevegelighet.

RokuaCore

Trening som aktiverer og utvikler kroppens kjernemuskulatur. Ved hjelp av allsidige øvelser lærer man å aktivere musklene som støtter ryggraden. Øvelsenes vanskelighetsgrad kan justeres etter gruppen (lett/middels krevende/krevende). Passer utmerket for personer med ryggplager og de som ønsker å forebygge ryggproblemer og lære øvelser som bidrar til bedre stabilitet i ryggen.

Klassisk avslappingsøvelse

Taleavslapping eller CD-avslapping ved hjelp av musikk, avslapping ved å skape fantasibilder.

Riste- og massasjeavslapping

Avslappingstrening i gruppe ved hjelp av riste- og massasjemetoder.

Pusteøvelser og avspenning

Avspenning gjennom forskjellige pusteteknikker.

Spenning-avspenning

I denne treningen lærer man å slappe av via spennings- og avspenningssøvelser, og man lærer å identifisere forskjellen mellom en spent og en avslappet muskel.

Vi forteller deg gjerne mer om vår arbeidsvelvære- og rekreasjonsdager samt mulighetene som tilbys i Rokua. Vi kan hjelpe dere med å planlegge deres arrangement.

Treningsgrupper med veileder kun for bestillingsgrupper. Prisene gjelder t.o.m. 31.12.2019.
For timebestilling og mer informasjon, ta kontakt med vår kundeservice på tlf. +358 20 7819 200 eller e-post: sales@rokua.com.