Spa-etikette

For å forsikre oss om at ditt Spa-opphold blir vellykket, håper vi at du tar hensyn til følgende praktiske råd allerede før ankomst.

Timebestilling

Du kan bestille behandlingstime i vår nettbutikk påwww.rokuashop.com eller ved å ta kontakt med vår kundeservice på tlf. +358 20 7819 200 eller e-post: sales@rokua.com. Når du bestiller, husk å nevne om du har sykdommer eller allergier som kan bli påvirket av behandlingen, eller om du er gravid. Vi har åpent hver dag.

Før behandling

Før vann-, kropps- og massasjebehandlinger må du dusje i rommet ditt og kle på deg badekåpe før du kommer til behandlingen. Ta med håndkle og badedrakt/-bukse fra rommet ditt. Om du ikke har innetøfler med deg, kan du kjøpe dem i hotellbutikken. Om du ikke overnatter på vårt hotell, be om å få utlevert en badekåpe i resepsjonen og ta deg en dusj i vår badeavdeling. Husk å ta med eget håndkle, badedrakt/-bukse og innetøfler til Spa-avdelingen. For torvbad er badedrakt/-bukse ikke nødvendig.

Stillhet

Vi setter pris på stillhet i vår Spa-avdeling. Sett mobilen din på stille og unngå høylytt snakking og bevegelser. Etter behandlingen kan du hvile i relax-rommet med en deilig kopp te og litt frukt.