Røykbadstuen stjernerøyk

Hjertelig velkommen til å bade i bedrifts-røykbadstuen som ble kåret til Nord-Finlands beste!  Røykbadstuen StjerneRøyk er testet og anbefalt av den Internasjonale Røykbadstuklubben.

I StjerneRøyk-badstuen med den milde dampen er det plass til 20 personer. Utenfor på terrassen ligger en badestamp med plass til 12 personer. Her kan man beundre Rokua Geoparks vakre landskap og nyte den friske luften.

Dampen er tilstrekkelig også for større grupper når badstuovnen er fylt med 800 kg stein. Badstuen er laget av en stor, håndlaftet tømmerstokktype og i tillegg er både badstuovnen, sitteplassene og en del av møblene i badstuen håndlaget.

Vår røykbadstu har ikke bare fantastisk design og en utrolig god vanndamp ("löyly"), men den er også miljøvennlig. Bruksvannet varmes opp med jordvarme, og ved til oppvarming skaffes fra de nærliggende gårdene rundt hotellet. Bruksvannet hentes fra egen brønn.

Røykbadstuen varmes opp og gjøres klar for bading før deres ankomst. Sluttrengjøring er inkludert i utleieprisen.

Tilhørende badstustue er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, vann- og kaffekoker og kaffeservice for 20 personer.  Badstuen ligger cirka 300 meter fra vårt badehotell, midt i Rokua Geopark.

Kom og nyt den deilige badstuatmosfæren i StjerneRøyk! For bestillinger, ta kontakt med vår kundeservice på tlf. +358 20 7819 200 eller e-post: sales@rokua.com