Rom og priser

Rokua Health & Spa Hotel tilbyr trivelige rom for ethvert behov. Hos oss overnatter både individuelle gjester, større grupper og familier svært komfortabelt. De som ønsker litt luksus i ferien kan f.eks. bestille en mini-suite med egen badstu og en fenomenal utsikt over Ahveroinen-innsjøen med det klare vannet.

Vi er svært opptatt av at alle våre tjenester også er godt tilgjengelig for funksjonshemmede gjester, og derfor er alle våre fasiliteter universelt utformet.

Alle rom er utstyrt med dusj, toalett, tv, telefon og internettforbindelse, noen rom har også minibar.
Alle rom er røykfrie. I tillegg har vi et par kjeledyrrom på vårt hotell. Vi tar separat betalt for overnatting med et kjeledyr.Rompriser

Enkeltrom
F.o.m. 90 € / person / døgn inkl. frokost, f.o.m. 105 € / person / døgn med halvpensjon, inkl. bruk av badeavdeling og trimrom.

Dobbeltrom
F.o.m. 55 € / person / døgn i dobbeltrom inkl. frokost, f.o.m.  70 € / person / døgn i dobbeltrom med halvpensjon, inklusiv bruk av badeavdeling og trimrom.

Du kan også velge mellom et av våre romslige og trivelige Superior-rom, Mini-suiter eller Hemsrom.

Familiepakke Kvae
F.o.m. 180 € / familie / døgn (2 voksne og 1-3 barn mellom 0-14 år)
Overnatting i et romslig familierom eller hemsrom. Inkluderer frokost samt bruk av badeavdeling og trimrom.

Prisene er inklusiv fri bruk av badeavdeling og trimrom for alle gjester som overnatter på hotellet. I tillegg inkluderer prisene inngangsbilleter til restaurant på dansekvelder, med unntak av "stjernedansekvelder" og inngangsbilletter til spesialarrangementer. Prisene gjelder t.o.m. 31.12.2019.
Bestill overnattingspakkene direkte på våre nettsider eller ta kontakt med vår kundeservice på tlf. + 358 20 7819 200 eller e-post: sales@rokua.com.