Restaurant Rousku

Restaurant Rousku er velkjent for sine delikatesser, basert på rene råstoffer levert fra nærliggende områder. Den uforglemmelige smaksopplevelsen kompletteres av den nydelige utsikten utenfor restaurantvinduene og Rokua Geoparks unike landskap som er formet av istiden.

Hver dag serverer vi en stor og smakfull lunsj- og middagsbuffet i vår restaurant. I tillegg til buffetmåltider har vi også et godt utvalg av à la carte-spesialiteter. Restauranten betjener også gjerne de som følger spesialdietter.

For grupper kan man forhåndsbestille privatrommet Tatti Cabinett med plass til 48 kuverter. Vi stiller også gjerne til disposisjon våre lokaler for en uforglemmelig fest, og i den forbindelse kan vi tilby velsmakende spesialmenyer for eksempel for brylluper, bursdager eller slektsmøter.

Hver kveld tilbyr vår restaurant underholdning og masse godt humør til akkompagnement av dansemusikk. For navn på stjerneartister som opptrer på våre musikkfylte aftener, se vår dansekalender. På karaoke-kvelder kan alle som ønsker det, få opptre på scenen.