Møterom kammi

I det trivelige møterommet Kammi kan dere arrangere alle typer møter og tilstelninger i en stemningsfull atmosfære. I møterommet Kammi bidrar den flotte, røykbadstulignende elektriske fellesbadstuen til velvære for kvinner og menn. I møtepausene og under badstubading har gjestene til disposisjon en stor utendørsterrasse. Herfra er det mulig for gjestene å ta seg en dukkert i innsjøen Ahveroinen eller bare sitte stille og beundre det vakre landskapet.

De som bestiller møtelokalet Kammi har fri tilgang til Rokua Health & Spa Hotels bassengavdeling. Gjestene kan også ta badstu i Kammis fellesbadstu for kvinner og menn, eller i badeavdelingens separate badstuer for kvinner og menn. Etter badstuen er det mulig å bestille litt kveldsmat. Fra Kammi er det en forbindelsesgang til Day Spa.

Du kan forhåndskjøpe behandlinger på www.rokuashop.com. Kammi har plass til cirka 20 personer. Be om tilbud på servering i Kammi ved å ta kontakt med vår kundeservice på tlf.+358 20 7819 200 eller e-post: sales@rokua.com. Kammi har alle rettigheter.