Betingelser for bestilling og kansellering for nettbestillinger

Disse betingelsene gjelder rombestillinger på Rokua Health & Spa. Ved rombestilling via Internett, betaler du bestillingen med nettbanken (Nordea, Op, Danske Bank) eller med et kredittkort (Visa eller Mastercard). Du mottar en e-postbekreftelse på bestillingen som viser betalingene og rommene du har bestilt.

Gjesten må sjekke inn på rommet mellom kl. 14.00 og kl. 18.00 på ankomstdagen.
Ved senere ankomst vennligst meld fra om dette ved bestillingen eller ring +358 20 7819 200.

Utsjekking innen kl. 12.00 på avreisedato.
Merk at andre spesialpriser og kampanjer ikke gjelder for nettbestillinger

Betingelser for avbestilling

Disse betingelsene gjelder rombestillinger på Rokua Health & Spa. Meld umiddelbart fra om en avbestilling til vårt salgskontor, tlf. +358 20 7819 200.

Det er et gebyr på 30 euro for kansellering av en bekreftet, betalt bestilling. Hvis du avbestiller innen 48 timer før innsjekkingsdato, vil det betalte beløpet bli refundert til bankkontoen din.

Er det mindre enn 48 timer til innsjekkingsdato, vil vi kreve inn hele bestillingsprisen.
Er avbestillingen forårsaket av at personen som har foretatt bestillingen eller en person i samme husholdning, har blitt rammet av sykdom, alvorlig ulykke eller død, vil alle betalinger bli refundert, bortsett fra avbestillingsgebyret på 30 euro. Et troverdig dokument som bekrefter årsaken til avbestillingen må om forespurt sendes inn.

Nettbestilling

Jeg forsikrer at bestillingsinformasjonen jeg har sendt inn er riktig og at jeg har lest og godtatt betingelsene for bestilling og avbestilling.