Fascial ManipulationŠ klinikka

Faskiakäsittelyllä kipeytynyt rakenne paranee

Faskia on merkittävä rakenne toiminnan ja liikkumisen kannalta, sillä se on aina mukana liikkeen kontrollissa ja suorittamisessa. Fascial Manipulation© hoidon tavoitteena on faskian toiminnan normalisointi, jonka ansiosta liike palautuu normaaliksi ja ylikuormittunut tai kipeytynyt rakenne pääsee paranemaan.

Faskia on toiminnallinen rakenne ja faskiakäsittelyä vaativat oireet voivat ilmetä monella tavalla.

Mihin faskiamanipulaatio auttaa?

  • Tuki- ja liikuntaelinten ongelmat
  • Pitkittyneet oireet
  • Vammojen ja leikkausten jälkeen
  • Selittämättömät vaivat
  • Aktiivisen liikkujan rasitusvammat ja suorituskyvyn parantaminen

Fascial Manipulation© on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin kehitetty hoitomuoto, jossa keskitytään faskiaan eli kehon kalvorakenteeseen.

Vahvaa osaamista

Fascial Manipulation© klinikan vastaavana toimii Sertifioitu Fascial Manipulation© terapeutti Markus Metsäranta (Fysioterapeutti OMT). Klinikalla sinua palvelevat lisäksi Anton Kyynärsalmi (Faskiamanipulaatio Stecco II, Fysioterapeutti) ja Linda Kukkohovi (Faskiamanipulaatio Stecco II, Fysioterapeutti)

Markus Metsäranta on toinen suomalainen Certified Fascial Manipulation© Specialist. Lisätietoa menetelmästä, koulutuksesta ja taustoista löytyy fascialmanipulation.com nettisivuilta, josta voi katsoa myös listan Certified Fascial Manipulation© Specialist tutkinnon suorittaneista.