Valmennus

Etsitkö valmentajaa itsellesi, urheilijalle tai vaikka yrityksellesi/yhteisöllesi tai kaveriporukalle? Tarjoamme valmennuspalveluja eri lajeihin, terveyteen, ravitsemukseen, kuntoilun aloittamiseen sekä henkisten voimavarojen kehittämiseen urheilussa. Meiltä Mediterapia Sportista saat aina yksilöllistä ja asiantuntevaa valmennusta. Valmennukset sopivat urheilijoille ja kuntoilijoille sekä tavallisille liikkujille. 

Tutustu suosittuihin valmennuksiimme, kaiken tasoisille harrastajille sopivat hiihtokoulu ja juoksukoulu.

Sport-klinikan kuntotestaus- ja valmennustoiminnasta vastaa liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen. Hän on koulutukseltaan  LitM ja European MSc on Sports Coaching. Hannu omaa pitkän valmennuskokemuksen hiihdon, hiihtosuunnistuksen, judon ja maastopyöräilyn parista. Hän on toiminut mm. hiihtosuunnistuksen nuorten MM-ryhmän valmentajana.

Hannun henkilökohtaiset valmennettavat ovat saavuttaneet hiihtosuunnistuksessa yhteensä 5 nuorten MM-kultaa. Lisäksi hänen valmennettavansa on saavuttanut 4 podiumsijaa sprinttihiihdon maailmancupissa.  Viime vuosina Hannu on laajentanut valmennustoimintaa mm. maastopyöräilyyn ja maratonjuoksuun sekä moottorikelkkailuun. Yritys- ja yhteisövalmennuksia ja -testauksista Hannulla on useiden vuosien kokemus.

Tutustu kaikkiin valmennuksiimme valikosta.

Valmennus ryhmälle?
Pyydä tarjous »