Mediterapia Sport

Sport-klinikka

Meiltä löydät liikunnan ja valmennuksen huippuammattilaiset - samasta paikasta. Tarjoamme kuntotestausta, valmennusta, fysioterapiaa, ravitsemusvalmennusta ja lääkäripalveluita sekä psyykkistä valmennusta yksityisille asiakkaille, urheiluseuroille, yrityksille ja yhteisöille. Olit sitten terveysliikkuja, kuntoilija tai huippu-urheilija, nuori tai vanha, löydät monipuolisesta palveluvalikoimastamme juuri sinulle sopivan palvelun.

Varaa aika netissä » 

Pyydä tarjous ryhmälle » 

Kuntotestaus

Kuntotestauksella määritellään tämänhetkisen suorituskyky ja testaus antaa eväitä harjoittelun suuntaamiseen tärkeimmille osa-alueille. Myös lajikohtaiset täsmätestit!

Lue lisää

Valmennus

Tarjoamme valmennuspalveluja eri lajeihin, terveyteen, ravitsemukseen, kuntoilun aloittamiseen sekä henkisten voimavarojen kehittämiseen urheilussa. Katso alkavat juoksukoulut, hiihtokoulut ja muut valmennukset tai pyydä tarjous ryhmällenne.

Lue lisää

Hieronta

Hieronta soveltuu erinomaisesti edistämään urheilijoiden ja kuntoilijoiden palautumista harjoittelusta.  Hieronta aktivoi ihmisen aineenvaihduntaa, verenkiertoa, lihasten toiminnallisuutta ja purkaa paikallisia lihasjännitteitä.

Lue lisää

Fysioterapia

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia ja niveliä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Kokeneet fysioterapeuttimme tekevät lihastasapainokartoituksia, erilaisia mittauksia, sekä lihashoitoja ennen ja jälkeen urheilusuorituksen.

Lue lisää

Lääkäripalvelut

Korkeatasoiseen urheilu- ja liikuntavalmennukseen kuuluu kiinteä yhteistyö liikuntaan perehtyneiden lääkäreiden kanssa. Mediterapia Sportin lääkärit ovat perehtyneet liikuntaan, kuntoutukseen, terveyteen, rasitusvammojen ja ylikuormitustilojen hoitoon ja ennalta ehkäisyyn.

Lue lisää

Luennot ja koulutukset

Mediterapia Sportin asiantuntijapalveluita on saatavilla myös koulutus- ja luentomuotoisena. Tilaa yritykseesi tai yhteisöösi asiantunteva liikuntafysiologimme luennoimaan tai kouluttamaan.

Lue lisää

Tiimityötä

Mediterapia Sportissa saat kokonaisvaltaista palvelua. Moniammatillinen tiimimme: fysioterapeutit, hierojat, lääkärit, psykologit ja ravitsemusvalmentajat ovat valmiina opastamaan ja auttamaan Sinua halutessasi kehittää suoritus- ja toimintakykyäsi olennaisesti parempaan suuntaan.

Liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen

Sport-klinikan kuntotestaus- ja valmennustoiminnasta vastaa liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen, joka on testauksen rautainen ammattilainen ja omaa pitkän valmennuskokemuksen mm. hiihdon, judon ja maastopyöräilyn parista.