Liikuntaryhmät

Järjestämme erilaisia liikuntaryhmiä yhteisöille, yhdistyksille ja yrityksille joko asiakkaan omissa tiloissa tai Mediterapian tiloissa.

Liikunta on olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvän työkyvyn ylläpitoa. Esimerkiksi selän kiputilojen paranemiseksi moni- muotoisen liikkumisen ylläpitäminen on välttämätöntä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopivaa virkistävää, rentouttavaa tai vahvistavaa liikuntaa koko porukalle!

Ryhmää ohjaa fysioterapeutti. Ryhmässä kannustetaan ja ohjataan itsehoitoon.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt » 

 

SPS-ryhmä • Kaipaako kehosi huoltoa?

Spiraalistabilaatio on uusi menetelmä kehonhallintaan ja selkäkivun hoitoon! 
SPS-ryhmä keskiviikkoisin 3.4. alkaen klo 16.15-17.15.

Spiraalistabilisaatio (SPS)-harjoittelussa lihasketjujen aktivaatiolla parannetaan kokonaisvaltaista liikkumista ja rentoutetaan selän ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä ja vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa.

SPS-harjoittelu:

  • parantaa ryhtiä
  • luo tasapainoa kehon lihasketjujen välille
  • ehkäisee ja parantaa selän jännitys- ja kiputiloja
  • vähentää painetta välilevyissä
  • parantaa selän aineenvaihduntaa
  • luo tilaa selkänikamien väliin

Hinta: 79€ / henkilö (yhteensä 8 kertaa)

Paikka: Oulun Mediterapia, Hallituskatu 36 A, 6 krs

Tavoitteena on mm. selkäkivun hoito, selän liikkuvuuden parantaminen, tasapainon ja lihasvoiman parantaminen, paineen vähentäminen selän nikamien välilevyissä, lihasepätasapainon poistaminen. 5-8 hlöä / ryhmä. 

Soveltuu kaiken ikäisille. SPS-harjoittelu on tehokasta ja miellyttävää, tule kokeilemaan! Ilmoittautu mukaan 1.4. mennessä.

Ilmoittaudu » 

Lisätiedot: mediterapia@rokua.com tai p. 08-81 55 282. Lue lisää SPS-menetelmästä.

 

Liikettä arkeen

Fysioterapeutin vetämä liikuntaryhmä senioreille

Paranna jaksamistasi ja hyvinvointiasi arjessa. Fysioterapeutin vetämässä senioreille suunnatussa liikuntaryhmässä pääset liikkumaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. Ryhmässä tehdään monipuolisia harjoituksia, jotka parantavat toimintakyvyn eri osa-alueita, kuten liikkeenhallintakykyä, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Lisää liikettä arkeesi ja tule rohkeasti voimaan hyvin kanssamme!

Kysy alkavaa kurssia: mediterapia@rokua.com tai p. 08-8155 282

“Fyysinen aktiivisuus on olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista terveyskuntoa ja hyvinvointia. Liikunnan terveysvaikutuksilla parannat jaksamistasi niin arjessa ja työssäkin. Lisäksi sopivalla liikunnalla voi ehkäistä monia kiputiloja.“ - Fysioterapeutti Anton Kyynärsalmi