Oulun Mediterapia

Oulun Mediterapia Oy:n kuntoutusliiketoiminta (fysioterapia, toimintaterapia ja psykoterapia)  on siirtynyt Coronaria Terameri Oy:lle (Y 2512039-1) 1.8.2019 alkaen.

Rokuan Kuntoutus Oy (0786611-4) kuntoutustoimintaan kaupalla ei ole vaikutusta. Rokuan Kuntoutus Oy kuntoutustoiminnasta voit lukea lisää täältä

Mediterapia Sport (Y1898265-5) jatkaa Rokua-konsernissa toimintaa Sport Oulu -nimellä  (Y1898265-5) , samoissa tiloissa Hallituskatu 36 A, 6. krs, Oulu.

Varaa aika Rokua-konsernin Sport Ouluun:

Kuntotestaus, liikuntavalmennus ja hieronta ajanvaraus » 

Varaa aika Coronaria Terameri/Mediterapia Kuntoutukseen:

Kuntoutuspalvelut ajanvaraus » 

Kuntoutus

Mediterapian kuntoutuspalvelut tähtäävät asiakkaan työ- ja toimintakyvyn kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Vankan kokemuksen omaava kuntoutustiimimme osaa kaiken mitä kuntoutumiseesi tarvitset. OMT fysioterapiaa, fascial manipulatioa, akupunktiota, toimintaterapiaa ja  psykoterapiaa. Tutustu!

Lue lisää

Sport

Edistyksellistä kuntotestausta ja asiantuntevaa liikuntavalmennusta kaikille liikkujille monipuolisine oheispalveluineen. Myös suositut hiihtokoulut ja juoksukoulut! Sportin toiminnasta vastaa testauksen ja valmennuksen huippuammattilainen, liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen.

Lue lisää

Hinnasto

Katso Mediterapia Kuntoutuksen ( y 2512039-1) hinnasto. Meillä käy maksuvälineenä pankkikortit ja yleisimmät luottokortit.

Sport Oulun (ent Mediterapia Sport) palveluhinnat löytyvät palveluittain  www.sportoulu.fi

Lue lisää

Henkilökunta

Ammattitaitoisessa tiimissämme on fysioterapeutteja, lääkäreitä, psykologeja, toimintaterapeutteja, liikuntafysiologi, kuntoutusohjaajia, ja hierojia.

Tutustu henkilökuntaamme