Liikuntaryhmät

Tarjoamme monipuolisia ohjattuja liikuntapalveluja sekä sisällä että ulkona. Kaikki löytävät varmasti itselleen sopivan aktiviteetin kasvattamaan ryhmähenkeään, virkistämään ja liikuttamaan.

Voit varata ryhmällesi ajan liikuntaryhmään suoraan Rokua Shopista tai myyntipalvelustamme (020 7819 200, myynti@rokua.com).

Tiimityötä ja porukkariemua!

Keisarin kisat

Legendaarisessa kisassa joukkueet kisaavat erilaisissa pulma- ja tarkkuustehtävissä ja taidoissa. Hinta alk. 28 € / hlö (15-30 hlöä / ryhmä). Kesto 2 h.


Ohjattu Geopark -vaellus

Vaelluksen teema ja laji vuodenajan mukaan. Hinta 180 € / ryhmä. Kesto 90 min. 


Tsemppiä ja liikettä!

Hinnat ma-pe 85 € / ryhmä, la-su 90 € / ryhmä (max 15-20 hlöä). 

Kahvakuula

Monipuolinen ja toiminnallinen koko kehon lihasvoimaa, tasapainoa ja asennonhallintaa kehittävä harjoitus. Kahvakuulaharjoittelu vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia, sillä liikkeiden perustana on vahva keskivartalon tuki. Kahvakuulaharjoittelu sopii niin miehille kuin naisille kuntoon ja kokoon katsomatta.


Gymstick

Monipuolinen niska-hartiaseudun lihaskuntoa parantava kuntojumppa, jossa yhdistyy keppijumpan ja vastusnauhan hyödyt.


Liikettä niska-hartiaseutuun

Vapailla painoilla ja kehon omaa painoa hyväksi käyttäen tehtävä niska-hartiaseudun verenkiertoa ja rintarangan liikkuvuutta parantava harjoitus. Sopii erityisesti toimistotyöntekijöille.


Kanki-Pumppi®

Rokua erikoisuus! Rautakangella tehty voimaharjoitus BodyPump tyyliin. Soveltuu erityisesti miesryhmille. Toteutetaan läpi vuoden ulkona.

YIN-jooga

Yin-jooga on joogan rauhallinen ja lempeä harjoittelumuoto, jossa pyritään rentouttamaan ja avaamaan kehoa kevyin, venyttävin asennoin.

Harjun Hengähdys

Rauhallinen, kehoa avaava harjoitus ulkona. Voidaan tarvittaessa toteuttaa myös sisätiloissa.

RokuaCore

Keskivartalon lihaksistoa aktivoiva ja kehittävä harjoitus, jossa opetellaan aktivoimaan selkärankaa tukevia lihaksia monipuolisilla harjoituksilla. Harjoitteiden vaativuutta voidaan säätää ryhmän mukaan (helppo/keskivaativa/vaativa). Sopii erinomaisesti selkävaivoista kärsiville sekä henkilöille, jotka haluavat ehkäistä ennalta selkävaivoja ja oppia selän terveyttä ylläpitäviä harjoitteita.


Vesiliikunnan riemua!

Hinnat ma-pe 85 € / ryhmä, la-su 90 € / ryhmä, max 20hlöä/ryhmä


VesiBaila – Hyvää oloa vedessä bailaten!

Tehokas ja iloinen vesitreeni lattarimusiikin rytmittämänä, jossa mukana myös discoa ja rockia. Irrotellaan erilaisilla tanssisarjoilla aloittaen helpoista sarjoista, eikä päädytä liian vaikeaan.


Vesitrimmi – Timmiksi vedessä

Haluatko nostaa sykettä ja välillä tehdä rankkojakin lihakuntoliikkeitä vedessä? Tämä tunti on täynnä teemallisia sykkeenkohotuksia ja koko kehoa trimmaavia lihaskuntoliikkeitä. Tule trimmattavaksi!


Vesinyrkkeily – Hartioiden jännitys vähenee

Tehokasta kuntonyrkkeilyä vedessä. Veden vastus lisää iskujen tehoa ja pehmentää liikkeitä turvallisesti. Vesi lisää lihasten verenkiertoa. AquaBoxing vesinyrkkeily vahvistaa yläselän ja käsivarsien lihaksia ja parantaa rintarangan liikkuvuutta. Sopii erityisesti näyttöpääte- ja toimistotyöntekijöille. Turvallinen tapa päästää paineita!


Vesijuoksu – Tehokasta vesijuoksua oikealla tekniikalla

AquaJogging vesijuoksu tarjoaa uuden liikkumistavan vedessä niille, joille perinteinen uinti ei syystä tai toisesta sovi. Vesivyö kantaa vedessä niin, että liikkua voi pystyasennossa tai perinteisissä uintiasennoissa. Vesijuoksu soveltuu erityisesti alaraajojen nivelkivuista kärsiville, niska- ja selkäkipuja poteville, ylipainoisille, vammaisille, pitkäaikaissairaille, ikääntyneille ja lapsille, avantouimareiden kesäharjoitteluun, monenlaisille kuntoutujille sekä urheilijoille peruskuntoharjoitteluun ja korvaavaan harjoitteluun. Ja energiaa kuluu huimasti!


“Music Pool” - nostalgiaa altaalla

Tehokasta vesiliikuntaa 40–90 -lukujen musiikin tahdissa (musiikki valinnan mukaan: vanha tanssimusiikki, iskelmä, pop ja rock).


Kehon huoltoa ja rentoutumista

Hinnat ma-pe 83 € / ryhmä, la-su 88 € / ryhmä, max 50 hlöä ryhmä


Klassinen rentousharjoitus

Puherentous tai CD-rentous musiikkia käyttäen, mielikuvien avulla rentoutuminen.


Hengitysrentous

Erilaisten hengitystekniikoiden avulla rentoutuminen.


Jännitys-rentous

Keho rentoutetaan jännityksen ja rentoutumisen avulla, opitaan tunnistamaan jännittyneen ja rennon lihaksen ero.


Kerromme mielellämme lisää työhyvinvointi- ja virkistyspäivistämme sekä Rokuan tarjoamista mahdollisuuksista. Autamme mielellämme tapahtumanne suunnittelussa.

Ohjatut liikuntaryhmät vain tilausryhmille. Hinnat voimassa 31.12.2019 asti.

Tiedustelut ja ajanvaraus myyntipalvelustamme (020 7819 200, myynti@rokua.com).