Näin varmistamme mahdollisimman turvallisen kuntoutumisen

Me täällä Rokualla teemme kaikkemme, jotta voit saapua turvallisesti kuntoutukseen. 

Yksikkömme sijaitsee rauhallisessa paikassa, kauniin metsän keskellä, kaukana kasvukeskuksista. 

Kuntoutustoimintamme toteutetaan yleisten koronalinjausten mukaisesti. Kuntoutuksen aikana toimitaan pienissä ryhmissä, monipuolisissa tiloissamme, ulkona ja sisällä.

Osaava terveydenhuollon henkilökuntamme toimii aina asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden parhaaksi
Yksikössämme on useita paikkoja käsien pesuun ja desinfiointiin. Ohjeistamme turvaväleistä huolehtimiseen. Porrastamme ruokailut ja kylpylävierailut. Huolehdimme aina tilojemme puhtaanapidosta ja nyt aivan erityisesti.

Kaikki Valtiokonttorin ja Kelan kautta tulevat kuntoutujat majoittuvat vuoden loppuun asti 1hh.  Muiden tilaajatahojen kautta tulevien asiakkaiden majoituksesta neuvotellaan aina erikseen.


Mikäli joku asiakkaistamme sairastuu, toimimme varojärjestelyohjeiden mukaisesti. Teemme aktiivisesti yhteistyötä tilaajatahojen, paikallisten terveydenhuollon toimijoiden ja viranomaisten kanssa ja noudatamme annettuja ohjeita.

Flunssaisena tai oireisena et voi kuntoutukseen tulla. Et myöskään silloin, jos olet olet matkustanut alle 14vrk ennen kuntoutukseen tuloa korkean altistusriskin maissa tai olet altistunut lähipiirissäsi COVID 19.

Annamme mielellämme lisätietoa, jos jokin asia mietityttää Sinua , voit soittaa palveluesimiehillemme  ma-pe klo 9-15

p. 020 7819 376 tai 040 650 8943

Tervetuloa kuntoutumaan turvallisesti Rokualle!

Heli Kaikkonen

Toimitusjohtaja

p. 0405589571

**********************************************************************************************

Olemme ammatillisen ja lääkinnällisen kuntoutuksen pohjoissuomalainen asiantuntija ja edelläkävijä. Olemme aidosti pohjoissuomalaisessa omistuksessa ja palvelleet kuntoutusasiakkaitamme jo lähes 40 vuotta.

 Tarjoamme laaja-alaisia kuntoutuspalveluja lapsille ja nuorille, työelämässä oleville, työstä poissaoleville työikäisille, ikäihmisille ja vaikeavammaisille.

 Teemme yhteistyötä useiden kuntoutuksen lähettäjätahojen kanssa kuten Kansaneläkelaitos, Työvoimahallinto, Valtiokonttori, Työeläke- ja tapaturmavakuutusyhtiöt, Sairaanhoitopiirit, perusterveydenhuolto.


Lue lisää

Lapset ja nuoret

Toteutamme Rokualla Kelan rahoittamia ja järjestämiä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen ja lähiomaisilleen.

Lue lisää

Työikäiset

Ydintoimintaamme on työikäisten työhyvinvoinnin ja työ- ja toimintakyvyn edistäminen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kuntoutus- ja tutkimuspalveluja työelämässä oleville tai sinne paluuta tekeville ihmisille.

Lue lisää

Ikäihmiset

Seniorikuntoutuksen tavoitteena on ikääntyvän ihmisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen. Fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia kohennetaan monipuolisilla yksilö- ja ryhmätoiminnoilla.

Lue lisää

Vaativa kuntoutus

Vaikeavammaisten lääkinnällinen kuntoutus perustuu julkisessa terveydenhuollon yksikössä laadittuun kirjalliseen kuntoutussuunnitelmaan. Kuntoutuksen tavoitteena on kuntoutujan toiminta- ja työkyvyn turvaaminen ja parantaminen.

Lue lisää

Työeläkekuntoutus

Työeläkekuntoutus on tarkoitettu henkilöille, joiden työkyky on olennaisesti heikentynyt ja nykyisessä työssä jatkaminen ei onnistu ilman lisäkoulutusta tai työtehtävien vaihtoa.

Lue lisää

Sairausryhmä- kohtaiset

Kelan järjestämien kuntoutuskurssien tavoitteena on fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen työ- ja toimintakyvyn parantaminen tai säilyttäminen. Kurssit ohjaavat omatoimiseen kunnon ylläpitämiseen.

Lue lisää

Monipuolista kuntoutusta etäkuntoutuksella

Etäkuntoutuspalvelut tarjoavat kuntoutujalle mahdollisuuden kuntoutua kotona kaksisuuntaisen videoyhteyden avulla. Etäkuntoutus tuo kuntoutuksen monipuolisen tarjonnan kaikkia lähelle ja tilaajalle konsepti tarjoaa kustannustehokkuutta ja vaikuttavuutta.

Lue lisää