Kotailta

Tulen loimussa, luonnon äärellä

Tervetuloa viettämään tunnelmallista kotailtaa tulen loimuun Ahveroisen lammen rannalla sijaitsevaan Rantakotaan! Nauttikaa maittavasta kotamenusta ja erätunnelmasta viihtyisässä ja lämpimässä kodassa. Hotellin palvelut ovat kävelymatkan päässä. 

Kesällä kotailtaa viettäessä voi ihailla vieressä kimaltelevaa, kirkasvetistä Ahveroisen lampea ja nauttia Rokuan luonnon kauneudesta. Pimeän aikaan Rantakota valloittaa upealla valaistuksellaan ja lämpimän tulen loimulla.

Kotailta alk. 149€ / hlö

Valmiiksi paketoitu kotailta sisältää majoituksen standard 2-hengen huoneessa, kotamenu 1:n, aamiaisen ja aktiviteetin koko ryhmälle (kesto 1 tunti). 

Tutustukaa Rokuan maastoon ohjatulla maastopyöräretkellä tai Geopark-vaelluksella. Touhua ja tekemistä kaipaavalle porukalle sopii yksi Rokuan suosituimmista aktiviteeteista, Keisarin Kisat. Talven tullessa kotaillan täydentää virkistävä lumikenkäretki lähimaastossa, jonka jälkeen on ihana siirtyä kodan lämpöön loimuavan tulen äärelle.

Lisäksi pakettiin sisältyy kotaillan alkuun smoothie ja rieska sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikojen puitteissa. Min. 10 hlöä.

Pyydä tarjous »

Kotamenu 1

Savuporo-herkkutattikeittoa
paikallista rieskaa ja voita

Loimutettua Lohta päreellä
tilli-smetanakastiketta, paistettuja juureksia ja perunaa

Tervakermassa haudutettua Vaalan juustoleipää,
tervakinuskia ja lakkahilloa
Nokipannukahvia

59 eur / hlö

Kotamenu 2

Alkupaloja Rokualaisittain
palvilammasta, hirvipateeta, metsäsienisalaattia, hillottua punasipulia ja salaatia

Perinteistä poronkäristystä,
perunasosetta, puolukkaa ja suolakurkkua

Paistettuja lettuja ja lakkahilloa
Nokipannukahvia

60 eur / hlö

Illallisvaraukset min. 10 hlöä.