Kosmetologiset hoidot

Hemmottele itseäsi ihanilla kosmetologisilla hoidoilla. Hoidon jälkeen voit rentoutua rauhassa relax-huoneessamme teetä ja hedelmiä nauttien.

Rentouttava kasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, seerumin, kasvohieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion, käsihieronnan ja hoitovoiteen.

Hinta: ma-pe 65€, la-su 74€

Varaa aika »

Peruskasvohoito

Sisältää kulmien siistimisen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, rentouttavan hieronnan ja naamion. Sopii erinomaisesti myös miehille.

Hinta: ma-pe 78€, la-su 89€

Varaa aika »

Ripset ja kulmat kuntoon

Syvyyttä katseeseen? Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu helpottaa arkeasi, kestovärjäys nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Oikein muotoillut kulmakarvat kohottavat kasvojen ilmettä! 

Hinta: ma-pe 42€, la-su 48€

Varaa aika »

Ripsien pidennys

Säihkettä silmiin ja huoletonta arkea ripsienpidennyksillä. Ripsien pidennyksessä omien ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti. Ripsien pidennyksiä tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina.

Hinta: ma-pe 90€, la-su 102€

Varaa aika »

Jalkahoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen hieronnan, mekaanisen känsien ja kovettumien poiston, kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon.

Hinta: ma-pe 64€, la-su 69€

Varaa aika »
Osta lahjakortti »

Kynsien muotoilu ja lakkaus

Haluatko siistit kädet? Kynnet ovat osa käsien kauneutta. Hoito sisältää kynsien muotoilun ja lakkauksen.

Hinta: ma-pe 38€, la-su 48€

Varaa aika »

Käsihoito

Manikyyri tuo ylellisyyttä arkeen! Käsihoito sisältää käsikylvyn, kuorinnan, käsien hieronnan, kynsien muotoilun ja hoidon, kynsinauhojen hoidon, pehementävän voiteen ja halutessasi kynsien lakkauksen.

Hinta: ma-pe 62€, la-su 67€

Varaa aika »

Pikavirkistys jaloille

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien tai kovettumien sekä kynsinauhojen hoidon. Lopuksi hoitovoiden jaloille.

Hinta: ma-pe 36€, la-su 41€

Varaa aika »

Hinnat voimassa 31.12.2020 saakka. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme 020 7819 200, myynti@rokua.com