Kesä Rokualla: näin otat siitä ilon irti

Halusitpa kesälomallasi hemmotteluhoitoja tai maastopyöräilyreittejä, tekemistä lapsiperheelle tai läsnäoloa aikuisten kesken – Rokuan ainutkertainen kesäkattaus takaa sen sinulle. Nyt Rokualle kannattaa tulla suoralla bussikuljetuksella! Kesä Rokualla on ainutkertainen ja helppo!

Lapsiperheen kesäinen pikaloma

Kesäloma on alkanut ja lapset ovat jo kuin tulisilla hiilillä – jotain tekemistä pitäisi keksiä! Juuri nyt ehtisi tehdä kahden yön yli kestävän pikaloman jossain, missä on tarjolla jokaiselle jotain: mielekästä ajankulua sekä 5- ja 8-vuotiaille ikiliikkujille että luonnosta nauttiville vanhemmille. Varaatte huoneet Rokua Health & Spasta muutaman päivän päähän ja samalla myös bussiliput Matkahuollon sivuilta. Matkan koittaessa olette valmiina Oulun linja-autoasemalla kello 18:25. Perillä nopea iltaruokailu ravintolassa ja sitten nukkumaan!

Aamupalan jälkeen lähdetään koko porukalla ulos tutkimaan luontoa. Iltapäivästä toinen vanhemmista pääsee itsekseen ulkoilemaan, kun toinen pulikoi lasten kanssa kylpylässä. Illalla lapset valtaavat Rokuan lasten leikkihuoneen kun toinen vanhempi nautiskelee ennakkoon varaamassaan spa-hoidossa. Seuraavana päivänä ehtii käydä vielä järvellä soutelemassa koko perheellä sekä Pihkan temppuradalla ennen klo 16.10 paluukyytiä Ouluun. Olipa ihana kesäpiipahdus Rokualla!

Pariskunta maastopyöräilemässä

Luontoliikkujan kesäirtiotto Rokualla

Kesä Rokualla tarjoaa monenlaista mukavaa luontoaktiviteettia, joten varaatte kumppanin kanssa matkan toivoen, että sää suosii. Kun loman hetki viimein koittaa, säätiedotus näyttää aurinkoa, mutta myös epävakaata. Eräänä arkiaamuna suuntaatte Oulusta bussilla kohti Rokuaa. Perillä vuokraatte pyörän ja lähdette heti testaamaan maastopyöräreittejä. Ensimmäisen päivän lenkki on vasta lämmittelyä, ja sen jälkeen maistuu maittava illallinen.

Seuraavat pari päivää menee pyöräillen, suppaillen, patikoiden ja kylpylän puolella uiden sään mukaan. Rokuan kesäluonto on hurmannut ainutlaatuisella upeudellaan. Viimeisenä päivänä ehtii vielä käydä pikkulenkillä ennen 16.10 lähtevää paluubussia. Ravitseva irtiotto on takana – seuraavaksi varaamaan lomaa ruskaretkelle!

Kesäisen sadepäivän piipahdus kylpylässä

Heräät kesäkuisena lauantaiaamuna ja mietit, että olisi kiva tehdä pieni reissu johonkin kivaan paikkaan. Katsot säätiedotusta ja huomaat, että seuraavat kaksi päivää on sadetta. Varaat siltä istumalta huoneen seuraavaksi yöksi alueen ainoasta kylpylähotellista. Pakkaat reppuun uimapuvun, suuntaat Oulun linja-autoasemalle ja hyppäät klo 16:20 Rokualle lähtevään bussiin.

Olet perillä ennen kuutta, kirjaudut sisään hotelliin ja vaihdat samantien uikkarit päälle. Pulikoinnin jälkeen maistuu vuoden parhaat yöunet hotellihuoneen mukavassa sängyssä. Aamupalan jälkeen kylpylä kutsuu hetkeksi ja 11:40 alkaakin jo paluumatka Ouluun. Rokualla on kesä ilman aurinkoakin!

Rokualla kesä 2023 on ainutkertainen

Lue lisää vinkkejä, miten teet kesästäsi Rokualla ainutkertaisen!

Lue lisää