Pe 5.10.2018 - Su 7.10.2018

Rokuan RokToberfest

Rentoa tunnelmaa, kylmiä juomia ja tuhti Oktoberfest henkinen buffet

Nauti rokualaisbaijerilaisesta illasta täynnä tunnelmaa, hyvää musiikkia, herkullista ruokaa, kylmiä juomia ja mitä parhainta seuraa. RokToberfest kokoaa yhteen hyvän oluen ystävät Rokuan syksyn ruskaa hehkuviin maisemiin!

Viikonlopun ajan RokToberfest kävijöille tarjolla on tuhti ja lihaisa RokToberfest-buffet, josta löytyy mausteisia makkaroita, lihaa eri muodoissa ja makuja niin Suomesta kuin Baijeristakin. Reilu Oktoberfest tyylinen salaattipöytä ja laajennettu olutvalikoima saksalaisine oluineen viimeistelevät rennon tunnelmallisen RokToberfest illan. Teemaan kuuluvia brezeleitä unohtamatta!

 

Perjantaina RokToberfest esiintyjä hurmaava Mikko Harju 🎶🎵"Sinä riität.." 🎶🎵

Lauantaina baijerilaistunnelmasta vastaa Oulun Vaskiveikot perinteisellä Oktoberfest-tyylisellä musiikilla juomalauluineen. Illalla siirrytään tanssimusiikkiin ja laitetaan jalalla koreasti!


Majoituspaketti:

alk. 95 € / hlö / vrk

sis. majoituksen 2hh:ssa, aamiaisen, Roktoberfest -buffetin, pääsylipun ravintolaan sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Porukkatarjous:
alk. 80€ / hlö / vrk (3 hlöä)
alk. 72,5€ / hlö / vrk (4 hlöä)

sis. majoituksen kolmelle tai neljälle tilavassa parvihuoneessa, aamiaisen, Roktoberfest -buffetin, pääsyliput ravintolaan sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Huoneita rajoitettu määrä!


Varaa nyt » 

tai suoraan myyntipalvelusta: myynti@rokua.com / p. 020 7819 200.

Isompi porukka? Pyydä RokToberfest-tarjous: rokua@rokua.com


Varaa hemmotteluhoidot festivaalille RokuaShopista